Újszülött babának kijön havi 13000 forintból a pelenkája plusz popsitörlő?
Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 08:45
11/15 anonim válasza:
Mi liberot használunk, napi 6-8 darab fogy, simán kijön ennyiből, igaz mi úgy vásárolunk, hogy egyszerre többet, kuponokkal, ami kapásból közel.30% engedmény, hitelkártyával, ami 4%-ot visszaad, és egészségpénztári számlát is kérek, ott még 20%-ot vissza tudok igényelni következő évben. Így kis méretű pelenka darabja 30 Ft-ra jön ki durván. Ezt ha beszorzom 210 darabbal, akkor járok a 13 ezer Ft felénél. De pampers sem jön ki sokkal drágábban kuponokkal, akciókkal stb.
12/15 anonim válasza:
Kijön sajátmárkásbol ,pl tesco,müller,dm,+ popsitörlo.
13/15 anonim válasza:
Egy újszülöttnek napi 8-10 pelenkával kell számolni.Ahogy előttem mondták,pampers és liberó nem jön ki ennyiből,de a saját màrkásak igen.A Dm baby love nekünk is bevált,de a penny-ben kapható baby time pelenka jobban bejött.50 db 2400 ft.
14/15 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva.Nincs egy éve hogy szültem,és tisztában vagyok a pelenka árakkal,és azzal is,mennyit használ egy baba.
15/15 anonim válasza:
Bár én nem pontozgatok senkit,nekem soknak tűnik a 8-10 darab.3 gyerekem van(a legkisebb nyáron nőtt ki a pelenkás korszakból),de egyik sem használt-újszülöttnek-8-10 db pelust.Pedig anyatejesek voltak.Tudom,nem egyformák a babák,ám akkor is soknak tűnik.A környezetemben se "panaszkodott" senki,hogy ilyen sok fogyna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!