Több féle popsitörlő?
Figyelt kérdés
Beruháztam Pampers Sensitive törlőkendőre mert nagyon jó akció volt belőle, de akik jöttek babalátogatóba mindenki hozott különböző márkájú törlőkendőt. Most van itthon vagy 4-5 fajta. Plusz van Neogronormon kenőcsre és kendőre 3 kuponom. Nem lesz baja a baba bőrének ha egyszer ilyen egyszer olyan kendőt használok? Jelenleg egy hónapos, a Pampersből még rengeteg van, szerintem simán elég 4-5 hónapos koráig. Utána használnám a többit.2015. szept. 24. 08:07
1/3 anonim válasza:
semmi baja nem lesz tőle :) - max ha úgy látod valamelyiket nem bírja a bőre mert kipirosodik tőle, akkor azt nem használod tovább, de alapból ha nem érzékeny a bőre akkor csak azért mert más-más márkát használsz semmi gondja nem lesz :)
2/3 anonim válasza:
Nem lesz baja, nyugi, én vettem Babydreamet mindenből, mert mondták, hogy jó, de kaptam Pamperst, Neogranormont, Liberót, ezerfélét. ELhasználtam mindent, a gyereknek hidd el, tökmindegy :D Pelusból is vagy 5 félét használtunk már, mert kaptunk sokat, semmi baja, nyugodtan próbálgasd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. szept. 24. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!