Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (védekezés)

Mit gondoltok erről? (védekezés)

Figyelt kérdés

A férjem spermaszáma 1M alatti, a 90 %-a mozdulatlan. Lombik segítségével született egy babánk, elsőre sikerült, ICSI eljárással (másképp nem találkoztak volna a sejtek).

Ti milyen módszerrel védekeznétek így a szoptatás abbahagyása után?

2015. okt. 24. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Óvszerrel.
2015. okt. 24. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Szoptatás alatt is védekezzetek! Hüvelygyűrű, Pharmatex, óvszer...
2015. okt. 24. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
A a férjed infertilis, akkor mi ellen szeretnétek védekezni?
2015. okt. 24. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem infertilis, csak nagyon-nagyon kevés az esélyünk rá, h természetes úton gyerekünk szülessen. A nődokim javasolta a védekezést mindezek ellenére is. A mód a mi döntésünk.

Elég nagy felelőtlenségre és tudatlanságra vall, ha te a helyünkben nem védekeznél. Tudod, nem 0 az esély, csak kevés.

2015. okt. 24. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A szoptatas alatt ugyanugy teherbe lehet esni, miert csak azutan szeretnel vedekezni ?
2015. okt. 24. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben a ferjed spermai lenyegtelenek.

Ha van esely arra, hogy teherb eshetsz es nem szeretnel egyenlore, akkor epp ugy kell vedekeznetek, mint barki masnak.

Szoval a mellett donts, ami neked a legkenyelmesebb.

2015. okt. 24. 17:27
 7/9 A kérdező kommentje:

5-ös

Azért írtam így, mert már túl vagyunk a szoptatáson. Hogy ne írják a szoptatás alatti fogamzásgátlót.

2015. okt. 24. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Mi gumival védekeztünk ugye szoptatás alatt és utána is egy kicsivel, de terhesség tervezése előtt gyógyszert szedtem, így egy idő után újra elkezdtem szedni, de a terhesség, szülés miatti hormonváltozások miatt iszonyatosan reagált a szervezetem a fog. gátlóra, így abbahagytam, azóta is gumival védekezünk. Teljesen megfelelő ez nekünk.
2015. okt. 24. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
64%

Oh tudod hany lombikos par lett igy terhes? tobb baratnom van akinek ,,elmeleiteg,, rossz spremaszam stb stb miatt lett lombik es megis varatlanul spontan teherbe estek pharmatex es rosszul hasznalt ovszer mellett.

hasznalj hormonos spiralt vagy karba ultetheto palcikat vagy barmilyen csak progeszteronos fog gatlot

2015. okt. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!