Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan anyuka,...

Van köztetek olyan anyuka, aki itt megismert valakit?

Figyelt kérdés
Tehát hogy elkezdtetek levelezni és jóban vagytok? Csak kíváncsiságból kérdezem :)
2015. okt. 22. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Vaaan :)
2015. okt. 22. 18:28
 2/10 A kérdező kommentje:
De jó :) És csak itt szoktatok beszélni? Tehát akkor alakulhat ki itt is anyukák közti barátság?
2015. okt. 22. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak itt. Ha gondolod írj privit! :)
2015. okt. 22. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, itt kezdtünk el beszélni, majd facebookon, majd egész nyáron azt beszéltük, hogy össze kellene futni mert közel lakunk egymáshoz és pár nap különbséggel szültünk és a kórházban találkoztunk személyesen.

Volt még akikkel beszélgettem itt de csak megszakadt a "kapcsolat" a többiekkel.

2015. okt. 22. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Vaaan persze:) gondolod irj nyugodtan szivesen beszelgetek:)
2015. okt. 22. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:
igen én is ismerkedtem meg itt anyukákkal akikkel régóta tartom is a kapcsolatot, face-n is fent vagyunk egymásnak, van akivel személyesen is találkoztam már többször is :)
2015. okt. 22. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, van. Először itt, aztán facebookon folytattuk, most pedig már hetente legalább egyszer találkozunk. Egy városban lakunk :-)

Van egy másik anyuka is, vele face-n beszélünk, a találkozót szervezzük, de vele messze lakunk egymástól.

2015. okt. 22. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen van! Facen "beszélgetünk"! :)
2015. okt. 22. 23:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, 4 ilyen anyuka is van. Sajnos már egyikkel sem tartom napi szinten a kapcsolatot, csak fb-on követem őket.
2015. okt. 23. 10:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Van is, meg volt is régebben is olyan, akivel itt hosszasabban beszélgettem, meg facebookon is. Élőben még nem találkoztam senkivel innen, úgy látszik, pécsiek nem nagyon fordulnak itt elő :)
2015. okt. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!