Van aki mosható pelenkát használ? Aki igen annak mennyire jött be, milyen tapasztalatai vannak?
Én másfél évig használtam 6 hónapostól 2 éves koráig. Minket nem zavart a nagy csomag (mielőtt valaki belekötne a többes számba: se őt, se engem), de nem biztos, hogy ha lenne még gyerekem, újra ezt használnám. Nagyon nehéz jó márkát találni, a folyamatos próbálkozás pedig elég drága mulatság. Többen írják, hogy a moshatóban nem pirosodott a babájuk bőre, az enyémnek pirosabb volt, mint az eldobhatóban. Ami főleg zavaró volt, hogy amint belepisilt, egyből nagyon büdös, poshadt szagot árasztott a feneke, ezt próbáltam többféleképpen megszüntetni, ideig-óráig sikerült is, aztán mindig visszatért a probléma. Végül azért váltottunk 2 éves korában végleg eldobhatóra, mert addigra már egy pisitől is átázott a pelus.
Lehet egyébként, hogy én nem választottam jó márkákat, mert sokan nagyon szeretnek moshatózni, és az mindenképp jó érzés volt, hogy nem termeltünk több tonna szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!