A tetra pelenkához jó a mosható pelenkabugyiféle? DM-ben van? Szeretnék tetrára áttérni nem ismerem a pelenkákat, van olyan is, hogy leszoktatós pelenka, az mi?
a neten olyanok vannak hogy van olyam hogy PUL pelenka külső, ezekbe kell betét a tetra pelenkán felül.
de olan címen is futnak pelusok, hogy "mosható pelenka"vagy leszoktató pelenka.
mindenesetre a lényeg, hogy nem áll szándékomban több eldobhatós pelust venni az ára miatt.
olcsó, egészséges megoldás érdekelne
lehetőleg DM-ből, vagy sparból, szóval üzletből
Szia!
DM-ben nincs.
Alapoknak olvasd el pl. ezt:
A mi babánk egy hónap múlva születik, vízhatlan PUL külsőket fogunk használni, és tetra pelenkát hajtogatunk bele. Vannak prefold pelenkáink is, 10 db, ez is a PUL-on belülre megy.
PUL külsőből van 3 Bambino Mio, 1 Little Lamb, 1 Little Comfort és 3 Popolini. Mindegyik S-es. Kezdetnek. Majd meglátjuk, nekünk melyik fazon jön be.
Olvasgathatsz még a mamami.hu fórumában is, ott van rengeteg "szakértő", aki gyakorlati tanácsot tud adni, és van használt pelenkás adok-veszek fórumtéma, de pl. a jófogáson is találsz eladó mosható pelenkákat.
A lényeg, hogy ha tetrát szeretnél hajtogatni, akkor PUL külsőt vegyél hozzá. Más talán nem is kell. Esetleg kakifogó papírbetét, hogy a kaki ne színezze el a tetrát, ezt a tetra tetejére kell tenni és úgy feladni. Ha csak pisis lesz, 3-4 alkalommal bírja ez is a mosást! :)
DM-et, Spart felejtsd el. Bababoltban próbálkozhatsz. Ha budapesti vagy, akkor van a legkönnyebb dolgod, pl. a Csalogány utcai bababolt (I. kerület, [link] ), a Mamami bolt (XIII. kerület, www.mamamibolt.hu ), a MiniManó ( XIV. kerület, [link] ) vagy a ZöldBolt ( [link] ) lesz a barátod.
Sok sikert! :)
Az a legolcsóbb megoldás, ha veszel 10-15 PUL külsőt, és abba raksz tetrapelenkát/prefoldot. Ha van egy kis felesleges pénzetek, akkor vehetsz AIO pelenkákat, azok úgy működnek, mint a rendes eldobhatós pelusok, csak ki tudod mosni őket. Vagy vehetsz olyan pelusokat, amikbe csak egy betétet kell berakni. Nagyon sok lehetőséged van, nézz körül kicsit a neten :)
10-15 PUL külső?
egy db ahogy látom 5000 Ft...
nem vagyok az anyagiak magaslatán
addig is köszi a tnácsokat, "tanulok" róla, mert nagyon elvesztem eddig az erdőben
vaahol azt írják elég egy db PUL, mellé még egy váltásnak és ennyi..
meg írtak kókuszbetétről, hogy az antibakteriális...
na mindegy, nei állok olvasni a linkeket, meg mindent
Szerintem az a 10-15 sok, öt is bőven elég, bár gyakorlati tapasztalatom nincs.
Amiket linkeltem, ott 2500-3000-be kerülnek. De mondom, használtan is ki lehet jókat fogni. :)
utolsó, én meg azt hittem nem lehet kapni olyat..és hol?
leginkább az éjszaka fontos a PUL napközben sűrűn van cserélve, meg hiába kicsi még, elkezdem szoktatni a bilire is inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!