Újszülöttnek milyen takarót vegyek?
a fiam 2 éves, eddig még nem volt takaroja.
hálozsákot vettunk neki,-a téli pl. olyan, aminek hosszu ujja is van. nem vennék babának takarot. max. egy plédet, hogy ha le van téve valahova akkor, ha olyan van legyen rajta plusz egy réteg.
egyébként 2-es mitol lenne baleset? olyan, ami a takaron is nyomot hagyna?...
gondolom lesz a gyereken, pelenka, body, kis felso, nadrág, harisnya...vagy rugdalozo....azokat fogja ossze kenni nem a takarot....
pláne nem vennék 2-3 db takarot, teljesen felesleges..ilyen picinek.
4- es pl attól hogy az én kisfiam is úgy ahogy azt illik telef*sta a pelust a rugit a hàlózsàkot a takaró és a matracot. Teszem hozzà hàtul a nyakànàl is bugyogott ki a cucc. És nyàron??? Akkor közel nincs rajta ennyi ruha.
Baleset elképzelhető. Érdemes vàltàssal készülni,mert bukhat is vagy hànyhat akàr rosszabb esetben.
Kérdező, én 20 fokban altattam a babàt,volt rajta rugi/ naci,hàlózsàk vékonyabb tìpusú és takaró, ebből volt egy vastag és egy vékony amit aszerint hasznàltam,hogy melege volt- e vagy fàzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!