Szerintetek fiatalon vagy éretebben 30 vagy afölött jobb babát vállalni? Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt egyéne válogatja, meg ki mikor ér meg rá és lesz anyagilag is olyan szinten. Tudom, hogy mindkettőnek megvan az előnye, hátránya. Valaki azt mondja jobb 30 körül vagy afölött, mert addigra éretebb az ember és a gyereknek is jobb, mert a fiatal szülők méd sok mindent rágagynak, nem úgy nevelik. Van aki pedig azt mondja, hogy bánja már, hogy nem előbb szült.
Mi a ti véleményetek és a tapasztalatotok?
2015. okt. 12. 17:00
11/11 anonim válasza:
19 voltam amikor az elsőt szültem. Szeretem a gyerekem és nem adnám semmiért ennek ellenére igen, korai volt és nem voltam hozzá elég érett hiába éreztem akkor másképp.
27 évesen szültem a másodikat. Ég és föld minden tekintetben. Harminc felett tervezzük a harmadikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!