Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért ilyen irigyek egymásra...

Miért ilyen irigyek egymásra az anyukák?

Figyelt kérdés
Van fent a facebookon olyan csoport, ahol a kisfiammal ugyanabban a hónapban született kisbabák anyukái vannak. Na ez semmi másról nem szól, csak hogy hogy tudjuk egymást lekörözni, ki mit vett a babának és kinek mennyivel ügyesebb a gyerkőce a másikétól? Meg úgy általában. Mi ez nagy dicsekvős és irigykedős világ???
2015. okt. 11. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lépsz ki a csoportból ahelyett, hogy idegesíted magad mások hülyesége miatt?
2015. okt. 11. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a mai világ,versengés mindenben,miért éppen ne a gyerekek témában ne lenne jellemző?

Én egész egyszerűen ott hagynám a csoportot,engem borzasztóan idegesít(ene) az ilyesmi!

2015. okt. 11. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Már kiléptem, mikor a kérdést írtam. Köszi a választ. :)
2015. okt. 11. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik csoportot! A gyerek teljesítményével sok anyuka azonosul, tehát a saját teljesítményének tekinti, ha a gyerek vmiben ügyesebb. Nem kell vele foglalkozni.
2015. okt. 11. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok anyuka versenynek éli meg a gyerek fejlődését is. Számomra a legdurvább ilyen "bezzeg az én gyerekemnek" típusú hencegés az volt, amikor a játszótéren egy anyuka azzal "hencegett", hogy bizony az ő gyerekének 10/10-es lett az apgarja. Nem tudom milyen kitüntetést várt ezért, vagy mit gondolt, hogy ez valami különleges dolog-e a gyerekeknél, de esküszöm olyan büszkén mondta, hogy bezzeg neki 10/10-es lett, hogy csak pislogni tudtunk.
2015. okt. 12. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!