Aki kifejezetten bizonyos nemű gyereket szeretne, szeretett volna: miért fontos a neme? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hallom, hogy valaki kifejezetten kisfiút/kislányt szeretne. De a mögöttes motivációt nem ismerem, nem értem. Azon kívül, hogy különbözik a nemiszervük, miben jobb/rosszabb a kívánt nemű gyerek?2015. okt. 9. 18:18
21/22 anonim válasza:
Látam már csunya lányt is ,no meg csunya fiut is .tehát ezen ki akadni kár.
22/22 anonim válasza:
(A fiúk is lehetnek pattanásosak, volt osztálytáram fiú aki eléggé az volt.)
Én is lányt szerettem volna egy hangyányival jobban, de csak azért ,hogy szép ruhákba öltöztethessem, haját szépen megcsináljam,hogy lehessen vele lányos dolgokat csinálni. Mikor kiderült,hogy fiam lesz egyáltalán nem bántam. És idő közbe ahogy ruhákat vásároltam neki láttam,hogy a fiúkat is lehet aranyos ruhákba öltöztetni. Igaz a haját nem fogom fonogatni de nagyon örülök,hogy fiú lett. Egyszerűen gyönyörűnek tartom.Szóval egy percig se bántam,hogy ő érkezett hozzánk. Igaz azért szeretnék egy lányt is majd de ha csak fiaim lesznek azt sem bánom.Most élvezem a kis manócskámat és semmi pénzért nem cserélném el Őt egy lányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!