Értik ezeket 2 éves gyerekek?
Horror filmre gondolok, mert apa szereti, de a gyerek itt játszik a szobában és néha nézi. Érthet belőle valamit?Nem látnám, hogy fél vagy zavarná, jókat nevet?
Szerintetek?
/nem lehordást várok/
az én 16hónapos (múlt) fiam a minimaxon adott meséken is néha sírva fakad.pedig ott állatkák,babák sikítanak,mert épp csúsznak lefelé....vagy az a snikerses reklám,mikor a néger manusz rákiabál a futballistára-azon is sírt.nem tudom mit szólna a horrorhoz?!
szerintem teljesen nem fogja föl,de biztosan raktároz belőle valamit...és ki tudja pár éven belül mi jön elő belőle.
Az én lányom 8 éves, de én még neki sem engedek ilyet. Nem tudják feldolgozni még az ott látott akár pár másodperces hangokat, képeket, rossz irányba alakítja a képzelőerejét, a gondolkodását is.
Nálunk is szereti ezeket Apa, de abban az időben, amikor a gyerek még ébren van, otthon van, ki van csukva, hogy nézze. Ha akarja vegye fel videóra, aztán éjjel nézheti...
Csatlakozom, inkabb ne nezzetek, amikor o is ott van. Nem akkor felhet tole, viszont megmaradhatnak benne negativ dolgok.
Az en fiam most mult 15 honapos, ev vegen kezdtuk megnezni a Gyilkos elmek evadokat. Elotte is neztuk eleinte, de azutan kozos dontessel abbahagytuk, csak akkor neztuk, amikor o mar melyen alszik. Szerintem a negativ hangsulyt mar siman erzekeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!