Szekrekedeses kisgyerek, hova vihetem?
sziasztok!
Kislanyom 2 eves,jo ideje szekrekedeses,ritkan kakil ,sokszor nehezen,sokat iszik,sok rostosat fogyaszt(barack,buzakorpa stb.)
Laevolac vagy kup segitsege nelkul nem igazan megy neki.Az inger rajta van de kinyomni nem tudja csak pl ha elotte kap laevolac szirupot ami nem mindig hasznal.Laevolactol konnyen megy neki es azt hittem hogy ha majd egy ideig fajdalom mentesen konnyen kakil egy ido utan magatol is megy neki...
Kerdesem az lenne hogy akik hasonlo problemaval kuzdenek hova vittek gyerekuket vizsgalatra?Gasztrora erdemes?vagy esetleg hasi ultrahangra?
Tudtok ajanlani jo orvost bp-en ,magan uton is erdekelne ha esetleg ugy gyorsabb az eredmeny...
Elore is koszonom
Sajnos nalunk is csak eroszakkal hajlando a laevolacot bevenni, az olembe ultetem es hatradolok vele amig nem nyeli le :( en sem orulok ennek de meg mindig jobb mint a kup es magatol nekem sem issza meg.
O is ugy nyom osszeszoritott fenekkel es labakkal.
Megkerdezhetem mennyi idos a gyermeked akit pszichologushoz vittel?Es hogy ott konkretan mi tortenik?2 eves gyerekkel volna ertelme?
Koszonom a valaszt!
Ezek szerint akkor a tejfeherje okozza a kisfiadnal a szekrekedest...
Pontosan erre gyanakszik a gyerekorvosunk is,a tejtermekek bevezetese utan 1-2 honappal kezdodott a problema.
Bejelentkeztunk gasztrora is de mar elkezdtem a tejmentes dietat.
Nagyon nehez olyan elelmiszert talalni amiben nincs tejfeherje,a nyomokban tartalmazhat tejet elelmiszereket adsz a kisfiadnak vagy ezeket sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!