Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszik az Ildikó...

Nektek hogy tetszik az Ildikó név?

Figyelt kérdés

Ha nem tetszik, akkor miért nem?

Ha tettszik, akkor szívesen adnátok is a lányotoknak?

2015. okt. 4. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyósom és unokatesóm neve is Ildikó.

A vezetéknevünkkel együtt viszont furán hangzik, nem került fel a listára.

2015. okt. 5. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, nem is adnám soha, mert egyik név se szimpatikus, amiben hosszú ó van. Valahogy olyan bugyuta hangzást kölcsönöz, mintha nem lenne normális az illető. ("nóóórmális Margit?!" :D)

Egyébként van egy rossz ismerősöm a névvel a családban, úgyhogy emiatt duplán sem választanám.

Ennek ellenére, ha anyukádnak szeretnél vele tisztelegni, az nagyon kedves és szép gesztus. :) Viszont mindenképpen második névnek adjátok, hogy a gyereknek legyen egy elsődleges saját neve, ez a fejlődését mindenképpen pozitívan befolyásolja.

Megkérdezhetem, milyen névre gondoltatok első keresztnévnek?

Szerintem sok név passzolhat elé, kivéve, ami i-re végződik.

2015. okt. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!