Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyon kicsi mellem van,...

Ha nagyon kicsi mellem van, attól még fogok tudni szoptatni?

Figyelt kérdés

A mellem nagyon kicsi, A-s méret, és nem ezért, mert vékony vagyok, mert amúgy még van rajtam pár kg felesleg is, illetve jó magas is vagyok (180 cm). Mellem viszont mégis alig van. Ami amúgy nem zavar, csak amiatt aggódom, hogy emiatt majd nem lesz elég tejem.

Van okom aggodalomra szerintetek?

23/L

2015. okt. 1. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem függ össze, épphogy A-s a mellem, 19 hónapig szoptattam.
2015. okt. 1. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
A mellméret nem befolyásolja a tejtermelést. A tej akkor termelődik, amikor a baba szívni kezdi, nem kell nagy mennyiségben tárolódnia a mellekben.
2015. okt. 1. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Nézd meg az angol nőket. Többségük olyan lapos, mint egy tányérsapka, amire ráültek. Általában akkora a mellük, hogyha borogatnák, val.szeg elmúlna.

És kihaltak az angolok?

Terhesség alatt különben is meg fog nőni.

2015. okt. 1. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Büdös nyúl stílusa megkérdőjelezhető, de igaza van.
2015. okt. 1. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:

AA-ról indultam.

Terhesség alatt nem nőtt egy centit se (!), csak a "hátam" (=körméret) a hasam miatt, utána mégis lett tejem.

(Szoptatáskor egyébként 70C lett).

2015. okt. 1. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A mellméretet elsősorban a zsírszövet adja. De a tej a tejmirigyekből jön, amik akkor is ott vannak, amikor zsír nincs. Olvasgasd az LLL oldalát, ott többet meg tudsz a szoptatásról, hogy hogy lesz sok tejed.
2015. okt. 1. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem sokkal nagyobb (a Triumphos eladónő szerint A-s, de mondjuk ez azért hülyeség, B-kosarat hordok), sose volt nagy. Mégis tudtam szoptatni, volt tejem, amikor a fiam megszületett. És mondjuk akkor jól meg is nőtt a mellem, már úgy magamhoz képest :)

Most várom a második babámat, és megint többen megjegyezték, hogy mekkora cickókat növesztettem :D Pedig alapból tényleg kicsik.

2015. okt. 1. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Kétszer két évig szoptattam, cicim sincs szinte csak mellbimbóm. :)
2015. okt. 1. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Formás,ám pici cicim van.3 gyereket szültem,legtovább 2 évig szoptattam...szóval nm a méret a lényeg.
2015. okt. 1. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az ellenpélda:D nekem nagy melleim voltak már szülés előtt is, terhesség alatt is nőtt, de sajnos nem tudtam szoptatni! :( ne aggódj nem befolyásolja a méret, a nagy és a kis mellnél is ugyanúgy vannak a mellszövetek, a tejcsatornák.
2015. okt. 2. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!