Volt valaki hasonló helyzetben? Elfog múlni ez a kétségbe esett érzés?
7.:
kivéve ha mondjuk párhetes korától hasfájós, majd úgy fél éves kora körül, mikor végre elmúlik, jön a fogzás, amit néhány gyerek meg sem érez, néhányukat meg minden egyes darab megviseli a teljes fogsor kialakulásáig. néhány gyerek pár hónaposan átalussza az éjszakát, néhány gyerek pár évesen sem...
kedves vagy, h bátorítod és szerencsés, h kevés problémával találkoztál még a babáddal kapcsolatban, de minden gyermek egyedi, egyáltalán nem biztos, h a kérdező gyermekének ennyi elég lesz. előre ilyen illúziókba ringatni meg kifejezetten káros lehet, ha mégse azt kapja mit a te elmondásod alapján várt
ez olyan, mint amikor a barátnőm elmesélte, h 3 v 4 tolásból megszülte a fiát. én 2 óra 50 percen át vívódtam a kitolási szakasszal (csak a kitolás, a vajúdás természetesen nincs benne). 2 és fél óra után beugrott, amit a barátnőm mondott nekem, még akkor, amikor terhes voltam és kínomban felnevettem a szülőágyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!