Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt valaki hasonló helyzetben...

Volt valaki hasonló helyzetben? Elfog múlni ez a kétségbe esett érzés?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt ő most 36 éves én pedig 23 éves vagyok és 22 hetes kismama.Terhes lettem én nem örültem neki egyátalán a párom viszont igen..ő már benne van a korban és elég érett egy gyerekhez én még nem éreztem magam annak.Ez volt az első alkalom a kapcsolatunkban amikor megéreztük a korkülömbséget.Én nem akartam megtartani mert nagyon megijedtem a felelősségtől volt még rengeteg tervem a jövőre nézve viszont szeretem a párom és figyelembe vettem hogy ő mit szeretne és neki már tényleg igencsak itt az idő a gyerekhez.Anyagi problémánk nincs úgyhogy tényleg csak az én önzőségem lett volna az ok ha elvetetem.Viszont én abszolút nem vagyok boldog,csak a félelem és a kétségbe esés van bennem,hogy te jó ég mit vállaltam,hogy fogom én ezt bírni és,hogy én nagyon nem akarom ezt.Annyira félek a felelősségtől,hogy elmondani nem tudom a barátom nyugtat hogy minden rendben lesz..de ez nem ilyen egyszerű.Nem érzem magam közel a gyermekhez aki a hasamban van,azt mondtak jajj majd idővel a terhesség alatt megváltozik ez az érzés vagy majd ha mozogni kezd..hát nálam semmi nem változott és attól felek hogy nem is fog.Ez a szegény kis ártatlan gyermek nem tehet semmiről..de mit tegyek ha próbálom elfogadni a gondolatot de nem megy...szerintetek ha meglesz a pici megváltoznak jóirányban az érzéseim?Félre ne értsetek nem akarom hogy bármi baja legyen a gyerekemnek a problémám az hogy jó anya akarok lenni de mi van ha nem jön az az igazi anyai érzés es nem leszek az...
2015. szept. 30. 23:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

7.:

kivéve ha mondjuk párhetes korától hasfájós, majd úgy fél éves kora körül, mikor végre elmúlik, jön a fogzás, amit néhány gyerek meg sem érez, néhányukat meg minden egyes darab megviseli a teljes fogsor kialakulásáig. néhány gyerek pár hónaposan átalussza az éjszakát, néhány gyerek pár évesen sem...

kedves vagy, h bátorítod és szerencsés, h kevés problémával találkoztál még a babáddal kapcsolatban, de minden gyermek egyedi, egyáltalán nem biztos, h a kérdező gyermekének ennyi elég lesz. előre ilyen illúziókba ringatni meg kifejezetten káros lehet, ha mégse azt kapja mit a te elmondásod alapján várt

ez olyan, mint amikor a barátnőm elmesélte, h 3 v 4 tolásból megszülte a fiát. én 2 óra 50 percen át vívódtam a kitolási szakasszal (csak a kitolás, a vajúdás természetesen nincs benne). 2 és fél óra után beugrott, amit a barátnőm mondott nekem, még akkor, amikor terhes voltam és kínomban felnevettem a szülőágyon...

2015. okt. 1. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!