Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pelus cserére felkeltitek a...

Pelus cserére felkeltitek a babát?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy hónapos a kislányom, és most este is 6 órát aludt, de így szinte átázott már a pelus, sőt éreztem is a bodyján hogy nedves. De hát ugye én is végig aludtam vele, akkor kelek többnyire én is ha ő felkel, így nem tudom hamarabb kicserélni neki. De pl most is alszik már 1 óra óta, nem ártott volna kicserélni neki, de sajnálom felkelteni :( :)

2015. szept. 30. 16:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Válts pelenkát. Nekem a Pampers 12 óra alatt sem ázott át.
2015. szept. 30. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg van hogy 4 óra alatt átázik, máskor meg jóval többet bír.

Pampers premium, megfelelő a méret és jól is van rajta.

2015. szept. 30. 18:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem keltettem peluscsere miatt egyik gyerekem sem. A pelenka sosem ázott át, pedig 8-10 órákat is aludtak éjszaka egyhuzamban. Nem tudom milyen pelust használsz, de szerintem ennél többet kellene bírnia.
2015. szept. 30. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat (12 óra) és nem ázott át a pelus egyszer sem. Nem jó a pelus, ha ilyen gyorsan átázik.
2015. szept. 30. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Az én fiam volt h arra sem ébred fel hogy teljesen átöltöztettem. Az oldalán aludt pár hétig, és bármilyen pelust adtunk rá a pisi oldalt kifolyt. Ha érezhetően pisis akkor mindenképpen kicserélném.
2015. szept. 30. 20:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Pampers premium caret használunk, most váltunk 1ről 2es méretre. Nem szoktam nézegetni hogy érzem e hogy pisis, csak már a tényleges cserénél éreztem hogy szerintem sok volt. De az nem semmi hogy 12 órát is kibír elvileg.
2015. okt. 1. 05:47
 17/19 anonim ***** válasza:
A Premium Care nekem nem jött be, mi a sötét zöldet vesszük (active baby talán). Szeretem, mert lehet látni rajta a pisit (dudorodik) és a kakit is, annak meg átlátszik a színe. A Premium Care nekünk is átázott nagyon gyorsan, szerintem az sokkal vékonyabb. (11-es)
2015. okt. 1. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Én se kelteném emiatt. Főleg ha éjjel is ilyen sokat alszik, akkor most állítanál emiatt ébresztőt? Ha őt zavarni fogja, jelzi.

Szerintem próbálj meg peslust váltani, hátha másik jobban bírná. Nekünk pont a pampers premium care nem vált be, amellett már kis idő múlva is volt hogy pisis volt a bodyja, pedig én is azt hittem, hogy ennél jobb pelenka úgysincs. Ennél a zöld pampers jobb volt, azt rajta hagyhattam egész éjjel és nem lett pisis a ruhája, de még a sima tesco-s, lidl-s vagy aldi-s pelenka is sokkal jobban bevált. Próbálj ki valami mást, de ne ébreszd, ha amúgy jól alszik.

2015. okt. 1. 10:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én lányom észre se vesszi ha pelust cserélek mikor alszik.
2015. okt. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!