Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként megtehetem, hogy...

Anyukaként megtehetem, hogy reggeltől estig itthon hagyom apukát a picivel?

Figyelt kérdés

9 hónapos, már csak reggel és este szopizik. Vágyom egy hosszabb kimozdulásra, barátnővel mondjuk fürdőbe, szaunázni, és beülni enni valahova.. Ezért rossz anya vagyok?

A férjem már volt párszor el egy napot, én is megtehetem vagy az anyának a gyerek mellett a helye?

Legszívesebben a férjemmel mennék, de ennyi időt nem hiszem, hogy ellenne a babóca a nagyszülőkkel.

Mit gondoltok?

2015. szept. 30. 09:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Siman megteheted. En csak azert nem, mert egyik nelkul se birok ki egy oranal tobbet :) Gyereket csak az apjara hagyom, de azt is csak egy-egy futas vagy edzoterem idejere. Apja meg ha itthon van, magasrol tojok mindenki masra, csak vele akarok lenni.
2015. szept. 30. 17:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Menj, pihenj, töltődj fel!

(élvezd ki helyettem is :)! Én még egy darabig nem szabadulok sajnos)

2015. szept. 30. 18:14
 23/25 A kérdező kommentje:
Jófej anyukák vagytok, örülök hogy léteznek olyanok akik nem ítélnek el mindenkit mindenért! :)
2015. okt. 1. 10:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagyunk azok akiket mindenért elítélnek. :D
2015. okt. 1. 10:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Persze. Apa teljes értékű szülő. Ha szívesen vigyáz rá, a baba elvan vele, akkor uccu neki. Pihenni kell neked is, mert az otthonlét nagyon monoton, és fárasztó tud lenni. A babának meg jókedvű anyára van szüksége.

Nekem is mindig volt igényem egy kis kikapcsolódásra, vagy más jelelgű tevékenységre. Addig apa vigyázott rá, én meg intézkedtem a városban, feladtam a csekkeket, bevásároltam. Ez így mindannyiunknak megfelelt, azóta már a nagyobbik fiam ovis és semmi baj a kötődésével:)

2015. okt. 1. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!