Anyukaként megtehetem, hogy reggeltől estig itthon hagyom apukát a picivel?
9 hónapos, már csak reggel és este szopizik. Vágyom egy hosszabb kimozdulásra, barátnővel mondjuk fürdőbe, szaunázni, és beülni enni valahova.. Ezért rossz anya vagyok?
A férjem már volt párszor el egy napot, én is megtehetem vagy az anyának a gyerek mellett a helye?
Legszívesebben a férjemmel mennék, de ennyi időt nem hiszem, hogy ellenne a babóca a nagyszülőkkel.
Mit gondoltok?
Menj, pihenj, töltődj fel!
(élvezd ki helyettem is :)! Én még egy darabig nem szabadulok sajnos)
Persze. Apa teljes értékű szülő. Ha szívesen vigyáz rá, a baba elvan vele, akkor uccu neki. Pihenni kell neked is, mert az otthonlét nagyon monoton, és fárasztó tud lenni. A babának meg jókedvű anyára van szüksége.
Nekem is mindig volt igényem egy kis kikapcsolódásra, vagy más jelelgű tevékenységre. Addig apa vigyázott rá, én meg intézkedtem a városban, feladtam a csekkeket, bevásároltam. Ez így mindannyiunknak megfelelt, azóta már a nagyobbik fiam ovis és semmi baj a kötődésével:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!