Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz hogy változtak az utaláso...

Igaz hogy változtak az utalások és mostantól előbb lesz családi pótlék?

Figyelt kérdés
Egy másik fórumon olvastam, hogy szeptembertől változott és az utalás napján lesz számlán mindenkinek.
2015. szept. 28. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Hol olvastad?

én nem hallottam rola,arrol sajna végképp nem hogy több lenne.

2015. szept. 28. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
nem
2015. szept. 28. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a négy órán belüli jóváírás sem befolyásolta, ez sem fogja a csp jóváírását.
2015. szept. 28. 11:47
 4/6 anonim ***** válasza:

A bankoknak át kellett térniük a napon belüli 2 órás elszámolásra a 4 órás helyett.

De ez nem vonatkozik az állami szervek által indított vagy feléjük indított utalásokra.

2015. szept. 28. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Első az olvasás nagyon nem megy :) Köszi a válaszokat. Egyébként a Hoxán olvastam.
2015. szept. 28. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Csp ,nyugdij,esetében ez nem igaz mert az ntovábra is éjszakai elszámolásban maradt.de fizetésre,és bankok közti utalásra viszont vonatkozik.
2015. szept. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!