Te adnál a kisfiadra leggingset?
30-as, nyugi :D. Ari vagy, hogy megvédtél, de én azért ennyire nem akadtam ki, nem nagyon izgat egy vadidegen gyakorizó véleménye.
Amúgy sehol nem írtam olyat jó az neki alapon lányruhába öltöztetem a gyerekem, mert ez egy fiú ruha. A vitát ezzel lezárom. Nem volt benne lányos, és valahogy el fogok aludni annak ellenére, hogy a 29-es lányosnak gondolja. Mit érdekel engem?... De most komolyan ezen mi a fenét vitatkozunk????? :D :D :D :D
Simán! Adok is, pedig már 5,5 éves.
Nem tudom, hogy linkelte már valaki, de én a H&M-ben kaphatót szoktam ráadni. Rendkívül praktikus, még az óvónők is megjegyezték, hogy ez nagyon jó.
A jégeralsót (fiú leggings magyarul) lehurrogóknak, meg aki lányosnak ítéli, az mondja már meg nekem, hogy akkor mit ad rá a 28 fokos ovis csoportszobában? Ja, tudom, mintás harisnyát rövidnadrággal.... Na, az a röhejes, de rettenetesen.... :D
Ha a tapadós leggings-re gondol a kérdező, akkor az számomra elég morbid, eszembe se jutott, hogy ilyet adjak egy kisfiúra, az NŐI RUHADARAB. Ha tapadós.
Ezért feltételeztem, hogy jégeralsóra gondol, mert az a fiú ruha, nem a "testnadrág"...
35. válaszoló:szerencsére az én gyerekeim ovijában nincs 28 fok,csak kellemes 23....én vékony,pamut jogging nacit adok rá(aminek a dereka és az alja is passzés).Praktikus,kényelmes,csinos.
Ilyet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!