Te adnál a kisfiadra leggingset?
Ha ilyenre gondolsz,akkor igen.A fiam 2,5 eves most kezdte az ovodat es ilyen leggingset vagy melegitot adok ra,szerintem sokkal normalisabb mint a harisnya+rovidnadrag kombo.De egyebkent ha jatszora vagy boltba megyunk akkor is adok ra neha,semmi baj nincsen ezzel.
[link] ha erre gondoltal,akkor biztos hogy nem,csak nadrag ala telen,a masik sokkal kenyelnesebb is mert nem feszul rajta.
Nálunk elengedhetetlen kelléke a ruhatárának, mivel kendőben hordozott baba. Egyrészt a leggings nem csúszik fel, másrészt pedig a farmer szerintem merev és kényelmetlen, ráadásul sokkal nehezebb benne bekötni a kendőbe.
Egyébként nemrég múlt egy éves, szerintem ilyenkor még nem számít, hogy leggings van rajta, a lényeg az, hogy kényelmesen tudjon benne mozogni. Ha óvodás korú lenne, már nem adnám rá, maximum alsóruházatnak, de kisebb gyereknek kifejezetten praktikus és kényelmes ruhadarab.
Attól, hogy pitsák ezt hordják nadrág helyett, attól még ez nem kizárólag női ruhadarab. Sőt, jégeralsóként/ cicanadrágként férfiak is gyakran hordták - míg a nőknél inkább a harisnya volt a menő. Sajnos ilyen nagyon káros irányba ment el a cicanadrág-divat, hogy a lányok azt hiszik, hogy ez már nadrág.
A fiamnak van, quasi harisnyaként hordjuk, ahogy szerintem kell, magyarul nadrág alá.
Én pedig megsúgom, hogy amire én gondolok, az nem jégeralsó, hanem kisfiú leggings.
Van farmerhatású, sok kisfiús darab. Tök cukik benne bölcsiben a kicsik. Oviban már nem adnám rá, esetleg itthon, jobb mint egy harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!