Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valami csípi a gyereket. Mi...

Valami csípi a gyereket. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
Egyfolytában hetente egyszer meg csípi valami a fiamat. Nem járunk sehova. Fel dagad neki és vörös majd hólyagos és 40fokkos láz. Az ágyba semmi nincs tegnap a folyóson voltunk és miután be jöttünk már dagadt be a keze. Nem tudom mit tegyek már vele. allergia vizsgálatra csak több mint egyhónap múlva van időpontunk
2015. szept. 24. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:

És làtod,hogy rovarcsìpés? Tehàt van szúràs nyom?

Azt hogy az àgyban nincs semmi azért ne vedd biztosra,lehet atka is amit nem is làtsz. Vagy bolha. Mi ez utóbbit kaptuk meg,isten tudja honnan,amikor àllatunk sem volt.

2015. szept. 24. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem az ágyi poloska jutott eszembe, szemét kis rovar, de mivel azt írod, hogy hetente egyszer megcsípi valami, nem gondolnám, hogy az ágyában van valami, mert akkor sokkal gyakrabban találnál rajta csípésnyomokat.

Elvinném bőrgyógyászhoz, amikor épp van rajta csípés. Én anno majdnem egyidőben hoztam haza a suliból a rühet és az ágypoloskát. Jártunk sajnos kókler bőrgyógyászoknál, félrekezeltek, de végül egy jó doki felfedezte, hogy rüh, valamint felismerte az ágyi poloska csípését. De nekem rengeteg volt a testemen.

2015. szept. 24. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is az agyi poloska jutott eszembe. Mi csak 1 honap utan lattuk eloszor, addigra mar nagyon szenvedtem a csipesektol, mert azt nem enyhiti semmilyen krem. Egesz nap jegeltem.

Az a gond vele, hogy nagyon pici (marmint a rovar) es csak ejjel jon elo, igy nehez beazonositani.

Probald meg hogy par napig mashol alszik a gyerek, es ha az ido alatt nem lesz csipese, akkor valoszinu hogy ez okozta. Egyebkent nagyon pici, pirosas szinu bogar. Artalmatlannak tunik, de ez is veszelyes verszivo mint a kullancs, ugyhogy ha errol van szo, azt azonnal ki kell irtani.

2015. szept. 24. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Az esett óta most nem csípte meg semmi. Minket amúgy nem csíp csak általában őt egy két helyen.
2015. szept. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!