Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek én rossz anya és...

Szerintetek én rossz anya és feleség leszek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem vagyok boldog mert nem tudunk a babànak megvenni dràga és szép dolgokat. Ezért igazàból nem is vàrom ezt a gyereket. Ti mit tennétek a helyemben?
2015. szept. 22. 07:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs elég pénzetek, érthető a frusztrációtok, gondolom nem tervezett babáról van szó, az még tovább nehezíti a helyzetet.

Viszont szerencsére egy kisbabának nem a drága és szép cuccokra van szüksége:) Ha a világ minden pénze az enyém lenne, akkor sem vennék drága cuccokat fölöslegesen, egyébként is arra törekszünk, hogy csak annyit vegyünk mindenből, ami feltétlenül szükséges, és azokból is mehet egy csomó minden használtan, vagy kölcsönkapva.

Őszintén, az igazi frusztráció szerintem az lenne, ha nem tudnád, hogyan fogod etetni, és hogy lesz tető a feje fölött, vagy hogy fogod fizetni a számlákat.

2015. szept. 22. 12:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel jó vagy rossz anya, hogy milyen árban veszel neki dolgokat. Én vettem a lányomnak drága nadrágot még mászós korában, gondolhatod, hogy estére hogy nézett ki.... Egy idő után sajnáltam ráadni, na meg a bojhosodás.... Na mindegy a lényeg hogy olcsóbban is lehet venni minden féle jó cuccot ajánlom figyelmedbe a különböző facebook csopikat, én már szinte mindent itt veszek leszámítva pár dolgot. Amúgy gondolom az alap dolgokat meg tudod venni neki. Szeresd őt nagyon és értelmét veszti a kérdésed. 😉
2015. szept. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!