Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség alatti szivbetegségek?

Terhesség alatti szivbetegségek?

Figyelt kérdés
pénteken voltam ekgn a házi orvosnál mindent rendben talált csak éppen 1 dolgot nem a szivemet azt mondta h keresem fel a nődokimat h ő is javasolja e a szivultrahangot.
2015. szept. 20. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem ezt mindkét terhesség alatt eljátszották, és semmit nem jelentett. Megnézték ultrahangon (2 független dokit is felkerestem), senki nem talált semmit sem.
2015. szept. 20. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd, mi nem vizsgáltunk téged, szakemberek se vagyunk. Én a helyedben a biztonság kedvéért futnék egy kört egy kardiológusnál.
2015. szept. 20. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: persze, nehogy azt szűrd le a válaszomból, hogy ne menj orvoshoz!!! Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, néha tényleg semmit nem jelent egy-két plusz vizsgálat!
2015. szept. 20. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Szív UH nem egy vészes dolog, inkább nézzenek meg, max kapsz egy negatív leletet.

Én voltam már kardiológián, maga a tudat volt a legrosszabb, hogy ott kell lennem és ki tudja mi lesz... de ha minden rendben, akkor az megnyugtató.

2015. szept. 20. 17:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is a sziv uh tól félek! Ha ne h ne h baj legyen a babával. Ma kell konzultálnom a nődokimmal h ő is mit javasol. Hát majd ki derül ma!
2015. szept. 21. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de hogy vannak a babáitok?
2023. okt. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!