Ki mikor? Mikor érdemes?
Ki mikor kezdett el vásárolni a Picinek? Mikor éri meg elkezdeni?:)
16hetes kismama
Azért valamikor pihenni is próbálj meg!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!:)
17 hetes vagyok, a 12. heten szereztuk be a babaagyat, mert akkor volt ra lehetoseg. A babakocsit, autosulest most fogjuk beszerezni par het mulva, pontosabban ajandekba kapjuk egyik csaladtagtol. Anyukam mar vett babaruhakat, en meg annyira nem hangolodtam ra a ruhakra, inkabb az ilyen kiegeszitokre, meg kutyukre, mint a mellszivo, meg a hordozokendo, szoptatos parna, szuleszeti gel, kismamakabat... Es persze a hintaszek, amiben majd altathatom ot is, meg magamat is:D
Nezegettem mar cumisuvegeket, mikros sterilizalot, ja es annyira edes ikeas agynemut meg halozsakot lattam, na olyan tuti kell.
Nem tudom, mikor fogok eljutni a babaruhavasarlashoz (lelekben), ahogy anyukamat nezem, lehet, el sem kell jutnom odaig:D
Nekem a 18. héten derült ki, hogy kislány lesz. Addig azokat a dolgokat szereztem be ami nemtől független vagy amiből amúgy is uniszexet szerettem volna venni.
A kimondottan csajos cuccokat a 18 és 20. hét között vertem meg de ebből kevés volt, mivel szeretnék még kis tesót, így amiből csak lehet uniszexet vettem nem rózsaszín habos fodrosat.
A ruhák 98%-át kaptuk a terhességem első harmadában, de kaptunk jócskán fiú és lány ruhát is, így ebből a szempontból mindegy is volt minden. A mosással meg pont ezért vártam a 20.hétig, mert arra tudtam, hogy kislány lesz így a lányos ruhák mentek a mosásba majd a szekrénybe a fiúsakat meg elcsomagoltam, kitudj a következő gyerek mi lesz felkiáltással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!