Gyerek után bulizni, van aki jár szórakozni úgyhogy már van gyereke? Hogy oldjátok meg?
Persze hogy van lehetőség. Nyilván nem minden héten, de én is és a férjem is néha kimozdulunk a barátainkkal. Nekünk nincs nagyszülői segítség így ha az egyikünk megy a másik itthon marad vigyázni rá. Ezt kicsit sajnáljuk, hogy kettesben nem tudunk kikapcsolódni, de így is jobb, mint ha egyáltalán nem tudnánk kiereszteni néha a fáradt gőzt. Amúgy akkor szoktunk indulni, amikor már elaludt a pici, így ő az egészből semmit nem érzékel, mivel átalussza az éjszakát és mire felkel, itthon is vagyunk :)
Szóval okosan és a pici érdekeit szem előtt tartva ki lehet mozdulni néha, csak ne hányd össze a lakást, ne keltsd fel az alvó gyereket, és ne 2 naponta akarj menni. Ja, és másnap ugyanúgy el kell látni a gyereked, szóval a másnapossággal vigyázz :)
Mi így nagyon boldogok vagyunk és nem vagyunk befeszülve ;)
senki nem mondta hogy nyista élet, én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy korai ezen aggódnia a kérdezőnek, mert szülés után nem biztos hogy lesz kedve kimozdulni..kösz a lepontozást.
4-es
Érdekes válaszok.
Bizonyára mi vagyunk "besavanyodva" a férjemmel, de mi gyerek után bizony nem vágytunk már bulizgatni a klasszikus formában. Barátok babanézegetőbe jártak, délután játszótereztünk velük, vagy közös strandolás fél napban, minden ami a gyerek köré volt szervezhető. Egyébként gyerektelen barátok gyorsan lemorzsolódnak, majd meglátjátok.
Szóval nem arról volt szó, hogy itthon punnyadunk (2 éve), hanem tartalmilag változott meg az igényünk a "buliról".
Egyébként csak személyes véleményem: ráértetek volna mág pár évet "élni" gyerektelenül. Jobban mondva én azt vallom, hogy gyerek előtt élje ki magát mindenki buli, szórakozás terén.
16-os vagyok.Mi is próbáltunk sokáig szinten tartani a régi baráti kapcsolatokat (van több évtizedes is), de sajnos a gyerektelen barátok részéről lettünk "kirekesztve". Én is sajnálom, mert mi sem így terveztük, hogy lassan lekopnak, de érdekes módon sosem érnek rá, sosem lehet összehangolni velük valamit, hogy a mi életünk szerint is jó legyen, és nekik is. De összességében azt tapasztaljuk, hogy részükről nem vagyunk már "érdekesek".
Mi is ki tudunk mozdulni gyerek nélkül is, nem kell akkor ezt sem kategorizálni egy csoportnak, csak a mi lelkünknek esnek jobban a gyerekkel együtt eltöltött klassz programok.
Na mindegy, aki akarja úgyis érti.
Annyira utálom ezt a "éld ki magad a gyerek elött". Ez mi? Ez nem igy megy, hogy oké, most bulizok, iszok még 5 évig, utána elég lesz egy életre. Egy életre elég bulit, piát, kalandot, stb szivok magamba és aztán lehuzom a rolot. Ilyen nics. Olyan sincs, hogy "kiszexelem" magam. Szexelek minden nap 3 ávig, és utána másnaptol elég örökre? Ilyen nincs. A gyerek ellenére az igények megmaradnak, maximum átalakulnal kicsit. Az betépve piálásbol mondjuk borozgatos csajos este lesz vagy egy laza mozi vagy ilyesmi. De ez természetes.
És attol, hogy valaki feltesz egy kérdést, még nem ez az elsö számu gondolata vagy gondja. A többi dologra már lehet, hogy tudja a választ vagy azokon nem aggodik. Nem értem miért kell lehurrogni egyböl a másikat. Azok mellöl nyilván lekopnak a barátok, akik nem mennek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!