Tényleg akkora luxus ha mindkét autóba van gyerek ülés?
Figyelt kérdés
Akiknek a családban több autójuk is van, hogy van ez? Novemberben kezdek dolgozni, két óvodás korú gyermekünk van, én is párom is kocsival járunk, változó lesz ki tudja vinni-hozni a gyerekeket, ezért én úgy gondolom, az lenne a jó, hogy mindkettőnk autójába van ülés, ne kelljen pakolgatni állandóan...nem beszélve arról, hogy bármikor közbejöhet valami, és dől a terv, hogy ki viszi a gyerekeket ugye... Párom tegnap totál kiakadt, hogyez mekkora pocsékolás, nem fogunk emiatt még két ülést venni... ezért kérdezem itt, hogy másoknál hogy van ez? Tényleg akkora hatalmas luxus ez? ( hozzáteszem anyagilag nem terhelne meg bennünket) Tényleg jobb esőben-fagyban pakolgatni állandóan az üléseket? szerintem sok gondtól megkímélnénk magunkat, nem lustaságból gondolom, hogy szükség van mindkét autóban az ülésre...2015. szept. 17. 11:06
31/31 anonim válasza:
Nekünk mindkét autóban benne van. Nem pakolgatnám, ha telik rá. És mi van, ha hirtelen kell beugrani és nincs idő üléseket átrakni? Ez nem lustaság, hanem ésszerűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!