Tényleg akkora luxus ha mindkét autóba van gyerek ülés?
5-7 vagyok
Nem azt mondtam, hogy akinek 2 kocsija van, gazdag.
Mint írtam, nekünk 3 van, és 17 éves a legfiatalabb. Mégis van 2 gyerekülés. összesen 30.000 Ft-ért vettük őket újonnan.
ezt nektek kell eldöntenetek, hiába írjuk mi mit gondolunk, ti pénztárcátok.
most ha arról van szó, hogy egyikőtök viszi, másikotok hozza és nem találkoztok akkor nyilván duplán kell. ha arról van szó, hogy este ne kellejen már esőben átrakni a gyerekülést mert napra van lebontva nálatok akkor én is feleslegesnek tartom, főleg ha már ovisok, akkor hamarosan már az autó saját övével kell csak őket bekötni, azt a sima ülést meg tényleg 1 perc átrakni.
nálunk 2 autóval, férjem viszi a gyereket reggel oviba. én megyek érte, közel az ovi, leteszem az autót és átsétálok az oviba érte. ha délután megyünk valahova akkor vagy visszahozza az ülést vagy munkából hazafele átveszem férjemtől vagy behozza a munkahelyemre, de ez nagyon ritka, megoldjuk :) nekünk emiatt felesleges lenne 2 ülés, azért a havi-2 havi maceráért :)
Teljesen jogos az igény. Mi is két ülést vettünk. Egy szép új Pierre Cardint a családi autóba, meg egy ugyanolyan 10.000 Ft-ért használtan. Az meg jó lesz a másik kocsiba, úgyis csak a faluban közlekedek vele. Szerencsére nálunk megvolt az egyetértés, mert egyikőnk sem akar reggelente az átszereléssel szórakozni, mikor úgyis állandóan rohanunk.
Mivel bővül a család, kell még két ülés, de teljesen egyértelmű, hogy mindkét kocsiban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!