Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 58 éves a férjem, én 34 éves...

58 éves a férjem, én 34 éves vagyok, van egy elsö osztályos kisfiunk. , terhes lettem. A férjem elakarja vetetni, én szeretném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 17:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19-es!

Igazad van, hogy semmit nem tudunk a háttérről. Az is lehet, hogy csak most derült ki és a férj csak megijedt. De átbeszélik és végül boldogan várják majd a babát.

Abba is igazad van, hogy számítania kell annak, hogy mi a párja véleménye és tisztelnie kell. DE ez a férjre is igaz!!! Ha rákényszeríti a feleségét olyanra amit nem akar, jelen esetben az abortuszra akkor az akár az egész kapcsolatot megmérgezheti.

2015. szept. 17. 08:13
 22/30 anonim ***** válasza:
32%

Megértem őt, én sem akarnék 58 évesen gyereket, és épeszű ember nem is akar.

- szeretné megér a gyereke felnőtt korát

- nem akarja, hogy a nagyapának nézzék

- nem szeretne babázni

Amúgy mit tegyél? Tarsd meg, és lehet, elvált anyuka leszel.

Egyébként minek szexeltek, ha védekezni sem tudtok?

2015. szept. 17. 09:04
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, nálunk ugyanígy volt, a férjem nem akarta a - váletlenül megfogant - második gyereket (csak mert nem akart több macerát). Én pedig nem vetettem el, megmondtam neki, hogy inkább leszek kétgyerekes egyedülálló anya, minthogy abortuszra menjek.

Szeret annyira, hogy nem akart elveszíteni, így megtartottuk. Az élet értékes, és a fiadnak is jobb, ha nem marad egyke.E szerint mérlegelj.

2015. szept. 17. 09:50
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

22.válaszoló:na,mert 52 évesen olyan nagyon fiatal volt,hogy most biztos nem nézik a kisfiú nagypapájának....hagyjuk már ezt a hülyeséget!

Ha akarnak babát,szívük joga!Kérdező:üljetek le,és töviről hegyire beszéljetek át mindent.Én a baba mellett tenném le a voksomat,de ez ÉN vagyok,nem látok bele a Ti kapcsolatotokba.

2015. szept. 17. 13:50
 25/30 anonim ***** válasza:

akármennyire fáj, és akármennyire úgy tesz mindenki, mintha nem így lenne, de ha 58 évesen születik valakinek a gyereke, akkor bizony nagy az esély rá, hogy nem éri meg a felnőtt korát... persze, lehet, hogy a férjed pont azok között lesz, akik 100 évig élnek, de azért valljuk be erre elég csekély az esély. gondolom ez is motoszkál benne.

a másik, az én édesapám 55 éves, tavaly lett nagypapa. ő elmondta, ilyen korban már élvezik azt, hogy a gyerekből "csak a jót kapják", ergo, mi neveljük, ők csak játszanak vele :) most élik ugyanis újra a szerelmüket anyával, hisz a gyerekek kirepültek a fészekből, újra ketten, utazgatnak, élvezik, hogy újra kettesben vannak. lehet a férjed is erre vágyik már. felcseperedik a kisfiad és ti újra élvezhetitek az életet, valószínűleg nincs kedve az egészet előről kezdeni... kicsit meg is értem. mondom mindezt úgy, hogy általában azt pártolom, hogy az abortusz legyen az utolsó utáni lehetőség mindenkinél.

2015. szept. 17. 18:58
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!34 éves vagyok, 60(!) a férjem. Van egy 5 éves kislányunk, akit terveztünk. A párom fantasztikus apuka, pedig a nagy fiánál, huszonéves korában nem volt az.

Most 30 hetes kismama vagyok, mi sem igazán terveztünk kitesót, ill.én igen, ő félt a kora miatt, végül a megszakításból mégis sikerült. Hetekig tudomást sem akart venni róla, bár azt sosem mondta, hogy vetessem el.Nem tudom, milyen a párod egészsége, anyagi körülményeitek. Férjem egészséges, fitt, van egy kis félretett pénzünk, jó közepes szinten élünk. Most már mindketten nagy örömmel várjuk a kis jövevényt.

2015. szept. 17. 22:09
 27/30 anonim ***** válasza:
24. vagyok,26. válaszoló:abszolút egyetértek Veled/Veletek!Jó egészséget,hosszú,boldog életet kívánok Nektek!
2015. szept. 17. 22:33
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 26-os válaszoló, én is jó egészséget és sok örömöt kívánok Nektek. Ehhez csak annyit, hogyha csak azok a gyerekek jöttek volna világra, akik tökéletes életkorban és egészségi állapotban lévő szülőktől valók, akkor az emberiség már kihalt volna.

(Én 8 éves koromtól abban nőttem fel, hogy a apám bármelyik percben meghalhat - nem a kora, hanem a súlyos betegsége miatt - anyámat meg seperc alatt elvitte a rák. Mégsem bánom, hogy megszülettem. Sőt!)

2015. szept. 18. 11:22
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

26-os vagyok. 24-es, 28-as, köszönöm kedvességeteket.

Kérdező, szívből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy az a Ti élethelyzetetekben a legjobb!

2015. szept. 18. 11:34
 30/30 anonim ***** válasza:
kérdező, hogy döntöttetek végül?
2015. okt. 7. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!