Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 58 éves a férjem, én 34 éves...

58 éves a férjem, én 34 éves vagyok, van egy elsö osztályos kisfiunk. , terhes lettem. A férjem elakarja vetetni, én szeretném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 17:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%

Mit tegyél? Beszéld meg vele, és hozzatok közös döntést.

Minek mentél hozzá egy 24 évvel idősebb pasihoz? Apád lehetne...

2015. szept. 16. 19:42
 12/30 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Nekem nem indok a gyerekem megölésére az, ha apucinak nincs kedve vállalni érte a felelősséget. Nem tudom hol találtál ebben párhuzamot a nemi erőszakra, de beteg és rossz példa.
2015. szept. 16. 20:23
 13/30 anonim ***** válasza:
39%
Nem akarja. Ha te nem akarsz valamit, téged se lehet kényszeríteni. Itt az összefüggés. Persze ennek megértéséhez kell egy minimum intelligencia, ami valószínűleg nincs meg egy olyan embernél, akinek nem számít a partnere véleménye, utolsó.
2015. szept. 16. 20:33
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

Az abortusz lelki terhével neked is együtt kell élned, nem fogja megkönnyíteni a dolgot, hogy a férjed kedvéért tetted.

Ha semmiképpen se akarja veled közösen felnevelni, viszont te mindenképpen vele szeretnél maradni, adjátok örökbe a második babát. Kétlem ugyan, hogy az apa ezt vállalná, mert itt ő is aktív szereplője lenne a gyerektől való megszabadulásnak.

2015. szept. 16. 20:41
 15/30 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan már, utolso, ezt nem gondoltad komolyan.... Hordja ki, ossza meg a családjával, barátaival, hogy örökbe adja a gyereket. Persze. Ez olyan könnyen menne. Ja, nem az apukanak lenne itt nagyobb gondja vele
2015. szept. 16. 20:49
 16/30 anonim ***** válasza:
49%
Tartsd meg! Beszéljétek át!
2015. szept. 16. 21:18
 17/30 anonim ***** válasza:
67%
A minimum intelligencia ott kezdődik, hogy az ÉLŐ gyerekem vetetem el. Elvi kérdés. Legalábbis azoknál, akik embernek tekintik a gyerekeiket, és nem kellékeknek, akiknek az életéről lehet utólag is dönteni. Itt már nincs kérdés. A kérdező terhes. GYEREKET vár. A férje meg úgy dönt, hogy nem érdekli, mert úgy kényelmesebb. Nálam nem lenne más megoldás, egyetlen megoldás van. Felnevelem, akár támogat benne, akár nem.
2015. szept. 16. 21:25
 18/30 anonim ***** válasza:
70%

Én azt mondom, hogy erre gondolhattál volna, mielőtt hozzámész egy 24 évvel idősebb pasihoz. 58 éves, hol van már türelme egy csecsemőhöz, kisgyerekhez? Biztos vannak kivételek, de ritka. Már nagypapa lehetne, nem apuka.

Mindenképp beszéljétek meg, kérdezd meg tőle, hogy miért nem szeretné? Bár valószínűleg a kora miatt, ennyi idős embernek nincs türelme gyerekekhez, még nőknek sem, nemhogy egy férfinak. Hamarabb kellett volna az a 2. gyerek, bár lehet akkor sem akarta volna. Neki szerintem elég az egy 6-7 éves gyerek, gondolom örül neki, hogy már iskolás, egyre több mindent megért, kevesebb a hiszti és társai. Ha a férjem nem akarja a gyereket, akkor komoly döntést kellene hozni. Vagy megtartom, de a férjem hagyom el, ha nem változtatna az álláspontján, vagy nem tartom meg a gyereket és marad minden a régiben. Ezt ti döntsétek el.

2015. szept. 16. 21:42
 19/30 anonim ***** válasza:
64%
Bocsáss meg, 17, de nálam még ott kezdődik az intelligencia, hogy a másik véleménye számít. Elvileg azért a férje, mert szereti, tiszteli. Ott hol van szeretet és tisztelet, ahol a véleménye nem számít? Gyereket csak akkor szabad vállalni, ha mindkettő akarja. Mindkettő. Itt az egyik nem akarja. Mindegy hogy miért, de nem akarja. Lehet szidni a férfit, de mivel a világon semmit nem tudni a hatterrol, nem érdemes. Lehet, hogy anno megbeszélték, megy gyerek lesz, anyuka meg meggondolta magát és "véletlenül " teherbe esett. Az is lehet hogy apuka egészsége már nem tökéletes. Az is lehet, hogy egyikük se dolgozik. Bármi lehet, semmit nem tudsz, csak azt, hogy nem akarja. A kerdezonek nem kell elvetetnie a gyereket, de el kell fogadnia, hogy ha a másik nem akarja, akkor ott bizony igencsak benne van a pakliban a válás. Nekem a már meglevo, 6 éves gyerekem fontosabb lenne, mint egy tervezetlen, nem kívánt terhesség. Fontosabb lenne, hogy ő teljes családban nohessen fel.
2015. szept. 17. 05:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a véleményét.
2015. szept. 17. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!