58 éves a férjem, én 34 éves vagyok, van egy elsö osztályos kisfiunk. , terhes lettem. A férjem elakarja vetetni, én szeretném. Mit tegyek?
Mit tegyél? Beszéld meg vele, és hozzatok közös döntést.
Minek mentél hozzá egy 24 évvel idősebb pasihoz? Apád lehetne...
Az abortusz lelki terhével neked is együtt kell élned, nem fogja megkönnyíteni a dolgot, hogy a férjed kedvéért tetted.
Ha semmiképpen se akarja veled közösen felnevelni, viszont te mindenképpen vele szeretnél maradni, adjátok örökbe a második babát. Kétlem ugyan, hogy az apa ezt vállalná, mert itt ő is aktív szereplője lenne a gyerektől való megszabadulásnak.
Én azt mondom, hogy erre gondolhattál volna, mielőtt hozzámész egy 24 évvel idősebb pasihoz. 58 éves, hol van már türelme egy csecsemőhöz, kisgyerekhez? Biztos vannak kivételek, de ritka. Már nagypapa lehetne, nem apuka.
Mindenképp beszéljétek meg, kérdezd meg tőle, hogy miért nem szeretné? Bár valószínűleg a kora miatt, ennyi idős embernek nincs türelme gyerekekhez, még nőknek sem, nemhogy egy férfinak. Hamarabb kellett volna az a 2. gyerek, bár lehet akkor sem akarta volna. Neki szerintem elég az egy 6-7 éves gyerek, gondolom örül neki, hogy már iskolás, egyre több mindent megért, kevesebb a hiszti és társai. Ha a férjem nem akarja a gyereket, akkor komoly döntést kellene hozni. Vagy megtartom, de a férjem hagyom el, ha nem változtatna az álláspontján, vagy nem tartom meg a gyereket és marad minden a régiben. Ezt ti döntsétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!