Miért van az, hogy manapság is sokan elítélik, papucsnak nézik az apukákat, akik otthon maradnak a Picivel?
Nálunk a Párom fog maradni a picivel.De már előre tudom,mi lesz a rokonság véleménye.(Ő a férfi,neki kell dolgozi,milyen anya az ilyen stb...)
A Párom elvesztette a munkahelyét,nekem meg vissza kell mennem dolgozni,amint lehet.Meg elég jó a fizetésem is.
A Párom két hónap alatt keresne ennyit.
Nálunk megvan az egyetértés és eleve úgy vállaljuk a gyereket,hogy Apa marad vele( ő vetette fel)
Csak nem tudom,mit mondjak annak,ami nemtetszését nyilvánítja ezzel kapcsolatban?
Köszi
Mondd nekik, hogy manapság ez a "menő". Különben is, kinek mi köze hozzá, ki nem állhatom a mások életébe beleszólókat.
Nálunk is felmerült, h a férjem marad itthon, én kétszer annyit keresek mint ő, de sajnos a lumbágója miatt kizárt, nem tudja emelgetni a gyereket. 15 hónapos.
Szia! Én csak annyit mondanék, hogy pénz beszél...
Sok férfinak inkább példát kellene vennie rólatok.
Köszi szépen,így legalább látom,hogy nem ítéli el mindenki a mi gondolkodásunkat.
Azért is tettem fel a kérdést,mert sok negatív megjegyzést hallottam már,és még fogok is biztos.
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!