Mi köt le egy 3 évest?

Nálunk rajzolás, festès, mindrenfèle kreatìv dolog ( vágás, ragasztás, gyurma) a menő. Legò, fa èpìtőkocka.
Nekem fiam van, ès nemrèg töltötte a 3at. Szülinapjára szerszámkèszletet kapott, imád vele bütykölni. Tudom lánynak nem igazán valò, de esetleg babakonyha, játèk gèpek ( vasalò, stb). Ha szeret főzőcskèzni, jò ötlet lehet.
Bábok. Fiam szereti ha bábozok neki, akár a plüssökkel is.

Igaz nekem fiam van de ennyi idosen volt egy idoszak amikor nagyon lekotottek a matricak. Vegyel par lap olcso matricat es egy fuzetket amibe ragaszthatja oket. Arra keszulj fel, hogy itt-ott talalsz majd matricakat. :)
A gyurma melle hobbyboltban vegyel egy zacsko szines kulombozo meretu gombot vagy gyongyoket. Csinaljon/csinaljatok gyurma "palacsintakat" es bele lehet nyomkodni a gombokat. Mehetnek ossze-vissza de lehet szin szerint is kivallogatni.
Baratnom kislanyanak 3 evesen vettem osszepattinthato gyongyoket amibol mindenfele ekszert lehet kesziteni es nem kell oket felfuzni cernara (Angliaban elunk es sajnos nem tudom otthon mi a neve de itt "pop arty"). Ez nagyon lekototte. Mindig kulombozo ekszereket keszitett meg alakzatokat. Sokszor meg a kisfiam is betarsul az ekszerkeszitesben fiu letere. :) Szerintem nagyon jo. Biztos otthon is van hasonlo:

Bábszínház, babaház, akár saját készítésű is...
Dupló
trambulin, pici szobai
Varázspalló, kicsit drágább, de megéri abszolute
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!