Szülőként, vagy akár tanárként mi lenne a véleményed arról az anyukáról, aki nagy túra-enduro motorral menne szülőire?
Szerintem menő :)
Mondjuk ilyen kiöltözős szülőit el sem tudok képzelni, nálunk a legtöbben munkából érkeznek egyenesen a szülőire, a legkülönfélébb ruhákban.
Na, pont ez az, hogy nem menőzni akarok vele (meg sokak szerint marhára nem menő). Eddig megoldottam autóval, igyekeztem beolvadni a többiek közé. Most is filóztam rajta, hogy majd átöltözöm a mosdóban, de a nyomokat nem tudom eltüntetni, akkora kupac holmim van, mire levedlek. Nem fér el a kistáskában.
Nálam a motorozás adott, olyan helyen lakom, és olyan a munkám, hogy szükségszerű, de szeretem is nagyon, azt el kell ismernem. A saját településünkön nem is csinál már belőle senki ügyet, hogy 40-es nő létemre mivel járok.
Elmesélek egy sztorit... budapesti kórház, éjfél... Sportmocival hirtelen beparkol egy fekete bőrkabátos, csizmás manus. Bukósisak levesz... Meleg lévén védőfelszerelés levesz, kivillan a tetkó rajta.. menne be a kórházba ezerrel. Portás megállítja, mi a fészkes fenét keres itt.. Ő közli, hogy operálni jött és sietne, mert sürgős...) portás leinformálja.. tényleg ő a beugrós idegsebész kollega...
Az a véleményem, hogy egyéniség. Én pedig szeretem az egyéniségeket! Semmiféle rosszat nem gondolnék egy ilyen anyukáról, sőt tetszene a vagánysága.
Kerdezo: Szerintem tok jo :))))
A 16-os valaszolo sztorija is nagyon tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!