Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülőként, vagy akár tanárként...

Szülőként, vagy akár tanárként mi lenne a véleményed arról az anyukáról, aki nagy túra-enduro motorral menne szülőire?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 08:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menő :)

Mondjuk ilyen kiöltözős szülőit el sem tudok képzelni, nálunk a legtöbben munkából érkeznek egyenesen a szülőire, a legkülönfélébb ruhákban.

2015. szept. 12. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is vigyéééél, légysziiiii! 😀 Szerintem nagyon menő, ha egy csaj motorozik!
2015. szept. 12. 10:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Na, pont ez az, hogy nem menőzni akarok vele (meg sokak szerint marhára nem menő). Eddig megoldottam autóval, igyekeztem beolvadni a többiek közé. Most is filóztam rajta, hogy majd átöltözöm a mosdóban, de a nyomokat nem tudom eltüntetni, akkora kupac holmim van, mire levedlek. Nem fér el a kistáskában.

Nálam a motorozás adott, olyan helyen lakom, és olyan a munkám, hogy szükségszerű, de szeretem is nagyon, azt el kell ismernem. A saját településünkön nem is csinál már belőle senki ügyet, hogy 40-es nő létemre mivel járok.

2015. szept. 12. 10:16
 14/18 A kérdező kommentje:
12-es, szívesen viszlek, de csak ha nem parázol attól, hogy nem ér le a lábad:-)
2015. szept. 12. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagány vagy, ezt gondolnám. Nálunk volt olyan anyuka, aki rollerrel jött.
2015. szept. 12. 10:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek egy sztorit... budapesti kórház, éjfél... Sportmocival hirtelen beparkol egy fekete bőrkabátos, csizmás manus. Bukósisak levesz... Meleg lévén védőfelszerelés levesz, kivillan a tetkó rajta.. menne be a kórházba ezerrel. Portás megállítja, mi a fészkes fenét keres itt.. Ő közli, hogy operálni jött és sietne, mert sürgős...) portás leinformálja.. tényleg ő a beugrós idegsebész kollega...

Az a véleményem, hogy egyéniség. Én pedig szeretem az egyéniségeket! Semmiféle rosszat nem gondolnék egy ilyen anyukáról, sőt tetszene a vagánysága.

2015. szept. 12. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Az hogy vagány anyuka lehetsz.
2015. szept. 12. 16:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Kerdezo: Szerintem tok jo :))))

A 16-os valaszolo sztorija is nagyon tetszett! :)

2015. szept. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!