Akik vittetek be ruhát a babának! Leírnátok miből, mennyit?
Császáros leszek tehát elvileg 4 napot leszünk bent. Mennyi body, mennyi rugi kellhet? Zokni kell,ha rugiban lesz végig? Pléd vagy hálózsák?
köszi
Kétszer annyi bodyt vittem mint ahany napra mentünk.tehat 8.
Az én fiam nadrágot hord kicsikora ota zoknival. A zoknit minden nap, a nadrágot két naponta cserelem ha nem lesz koszos.
Rugdalozot pizsamakent adom ra egy hetes kora óta.
De am az alá nem kell zokni.
A kórházban pokrockaval takartam be
zokni felesleges, vigyél neki kesztyűt a karmolászás ellen. Rugit adsz majd rá éjszakára, abból kell tehát 3, + 1 pót. Nappalokra elég lesz a body, abból 4+2 pót.
pléd bőven elég neki (már ha a közeljövőben születik), az enyém júliusi baba, őt be sem takartam, csak éjjelre egy pelussal..
Én ezeket vittem: 6 body, 6 rugi, 2 vékony sapi, babapléd.A rugik között volt olyan ami talpas naci és fölsőből állt ,ehhez 2 db zokni. Volt még nálam pár db textilpelenka, 1 tetra törölköző és 1 frottir törölköző. Külön még a hazahozós cucc: body, rugi, sapi, kinti ruházat( termo overál)
2 napig voltunk benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!