Baba vagy munka?

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy nagyon jó munkát holnap kezdhetek.De lehet hogy terhes vagyok ,csináltam reggel egy tesztet ami halványan de pozitív lett. Nem tudom mit csináljak megtartsam vagy elvetessem? Szeretnénk most párommal gyűjtögetni a pénzt, hogy eltudjunk anyósoméktól költözni. Ha elköltöznénk akkor lenne rendes anyagi hátterünk. Mivel nehéz fizikai munka ahol sokat kell emelni ezért félek hogy mi lesz. Szeretném megtartani, mert már nagyon vágyom rá! Nem tudom mi lenne a helyes döntés! Teljesen elvagyok keseredve!!! Ti mit választanátok baba vagy munka? A válaszokat köszönöm!!

2015. szept. 3. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én megtartanám a helyedben. Mert nagyon szeretnéd.
2015. szept. 3. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez a helyzetetektől függ. Hány éves vagy? Anyóséknál éltek? Van munkaviszonyod?

Nagyon fiatalon, a semmire, anyósékhoz (főleg, ha nem vagytok szuper jóban), semmi munkaviszonyra nem hiszem, hogy bevállalnám.

Én már idősebb vagyok, van saját lakásunk, biztos munka, így gondolkodás nélkül megtartanám.

2015. szept. 3. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsit ellentmondásos vagy.

Ha szeretnél még gyűjtögetni, majd elköltözni, akkor miért nem védekeztetek?

Ha szeretnél babát, akkor miért merül fel, hogy nem tartod meg?

És a párod hogy áll a babakérdéshez?

2015. szept. 3. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Érdekes helyzet.

Hány éves vagy? Mióta van és milyen hosszú munkaviszonyod? A párodnak milyen a munkahelye, stabil? Keres annyit a párod, hogy fent tud tartani titeket a babával akkor is, ha te csak a fizetésed töredékét kapod? Függtök az anyóstól?

Ha szeretnétek mindketten, és a párodnak megfelelő a munkaviszonya, akkor megtartanám. Ha pedig nem, akkor nem értem, miért nem védekeztetek :(

2015. szept. 3. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
A páromnak jó a munkahelye. De anyósomékkal nem jövök ki mindig mindenbe bele szól. Szerinte nekem nem kell gyerek, mert minek az ö fiának már van egy az elöző kapcsolatából. Jobb lenne külön lakni. Védekeztünk de ezek szerint nem jól. Nincs sajnos egy éve munkaviszonyom, szezon munkát szoktam elvállalni ezért örültem hogy felvettek. Falun elég nehéz munkát találni. Én 26 párom 28 éves
2015. szept. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!