Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hány napig szokott...

Nektek hány napig szokott meglenni a menstruációtok?

Figyelt kérdés
Ha barnázással kezdődik,akkor az az első ciklusnap? Válaszokat előre is köszönöm! :)
2015. szept. 2. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, az első ciklusnap élénkpiros a vér (meddőségi centrumban tanultam, addig én is azt hittem, a barnázás is számít).

Amúgy 6 naposak a ciklusaim, de március óta szoptatok, és még nem jött meg.

2015. szept. 2. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
7-8 naposak és baromi erős napokig. :(
2015. szept. 2. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ha már reggelre megjön akkor 4 nap, de általában napközben szokott, akkor 5 napos. Az utolsó kettő gyenge, ha délután jön meg az első nap is elég gyenge. Két erős napom van csak.
2015. szept. 2. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Januárban született a babám. Azóta most van meg harmadszorra. De előtte 4 hóban volt,meg nem egészen egy hónapja. Akkor 7-8 napig,előtte is addig. De most 10. napja van meg, hol piros,hol barna hol van délelőtt délután nincsen. Másnap reggel megint. Csak a második nap görcsölt a hasam,de akkor meg is volt rendesen. Most nem vészes,csak soha nem volt ennyi napig,már uncsi. :( KIstesót szerentnénk. Nem védekezünk egy ideje. Ovuteszt szerint pont akkor voltunk együtt meg másnap is. :/ Szóval lehet csak benézek a dokihoz,hogy megvizsgáljon,ha holnap sem múlik el.
2015. szept. 2. 13:51
 5/5 Wiky93 ***** válasza:
5 (fogamzásgátlóval) de az 5-ik nap szinte nem is menzi már, ja és nem szoktam barnàzni.
2015. szept. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!