Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet késöbbiekben majd...

Lehet késöbbiekben majd gondom egy ilyen barátnővel?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szóval az én esetem az hogy tehes vagyok 30 hetes.Van egy barátnőm aki sok mindenben segitett orvos,papirok intézése szoval nagyonkedves velem.Neki viszont nem jön össze a gyerek a férjével.Volt hogy olyan megjegyzést tett hogy adjam neki a gyereket vahy van hogy mondanám neki h mikor mi volt a dokinál pl azt nem érdekli nem is reagál lá.Sokszor megakarja mondani h pl ne lépcsőzzek mert kiesik belőlem a gyerek úgy kitágulok vagy h ne simogassam igy vagy úgy a hasam mert a gyerekre csavarodik a köldökzsinor vagy ezer egy féle tanácsot akar mindigadni hogy mit hogy merre csináljak meg ne csináljak majd a babával ha megszületik...Már más felhivta rá a figyelmem hogy vigyázzak vele mert ha pl megszületik a kicsi akkor non stop itt fog lenni nálunk és anyáskodna...Szerintetek van mitől tartanom picit is?
2015. aug. 29. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Már most van gond, később több lesz . A gyerek a tied neki nincs ha lenne se kértél infót . Lépcsőzz és simogasd a hasad ő tűnjön el .
2015. aug. 30. 00:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem már most baromira idegesítene egy ilyen "barátnő".

Ha megszületik a gyerek csak még rosszabb lesz, ő még inkább rád akar telepedni kiélve ezzel a gyerek utáni sóvárgását, te meg a szülés után még érzékenyebb leszel és a végén akár véglegesen is összeveszhettek.

Ha tényleg barátnőd, akkor tudnod kell őszintén beszélned vele erről, hogy téged zavar ez a túlzott nyomulása.

Lehet, hogy ő sincs tudatában, hogy már kezd nagyon sok lenni neked és csak arra van szüksége, hogy finoman elmagyarázd neki, hogy megérted, hogy hiányzik neki egy gyerek, de ez a baba nem az övé, ezt lássa be.

Ha nem érti meg és ezen megsértődik, akkor jobb is így.

2015. aug. 30. 00:49
 3/10 anonim ***** válasza:

"adjam neki a gyereket vahy"

Már MOST is nagy gond van vele.

2015. aug. 30. 04:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen már most gond van vele,mert ilyet nem mondunk a másiknak hogy adjad oda gyereked .
2015. aug. 30. 06:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Szakítsd meg vele a kapcsolatot, kb. azonnal.

- SEMMI KÖZE a testedhez

- és a későbbiekben tényleg nálatok fog lógni, vagy zsarol, fenyeget, ilyesmi

2015. aug. 30. 07:00
 6/10 anonim ***** válasza:

rajtad keresztül próbálja ő is átélni a terhességet, babavárást, mindezt jó szándékba burkolva.

nagy bajok annak vele mentálisan már most.

én sajnálom őt, de tartani kell vele a 3 lépést!

2015. aug. 30. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam hogy ebből akár baj is lehet amíg fel nem hívták rá a figyelmem hogy vigyázzak vele meg ha megszületik a kicsi akkor folyton majd nálunk fog lenni.És természetesen azt se èn se a párom nem szeretné hogy zavarjanak minket a kicsi nevelésében.Ha megszületik akkor én normális családi életet szeretnék és nem azt hogy mindig ott legyen körülöttünk valaki.
2015. aug. 30. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom féltékeny kicsit, hogy neki még nincs babája, ezért próbál így rád tapadni és kiélni magát a te várandósságod által. Szerintem építsd le a barátságotokat, erre szülés után, egy pici babával nem lesz szükséged. Talán ha neki is lesz majd gyereke megváltozik, de addig aligha.
2015. aug. 30. 13:23
 9/10 anonim válasza:
Én mindenképpen beszélnék vele, mielőtt végleg lekoptatod. Tisztázni kell a helyzetet. Ha ez nem segít, akkor választani a drasztikusabb változatot: megszakítani vele a kapcsolatot. Majd írd meg mit sikerült tenni.
2015. aug. 30. 17:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kikerülném, mert klinikai esetnek tűnik a "barátnőd".
2015. aug. 31. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!