Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik itatót ajánlanátok?

Melyik itatót ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Mindkettő Tommee Tippee márka. Az egyik a "Drinking cup"

ez csőrös itató, a másik a Sporty, ez olyan mint a sport kulacs. 12 hó után ajánlják. Van valakinek tapasztalata róluk. Tudnak belőle inni, nem csöpög? Köszönöm mindenki véleményét.

2015. aug. 28. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én az első gyerekemmel próbálgattam csőrös itatókat, de utáltam őket.

Hozzátáplálástól kezdve kis üveg pohárkából adtam nekik inni. Olyan "kávés pohár", vastag falú, kicsit kifelé áll a széle.

Így nagyon korán és ügyesen megtanultak pohárból inni. MIvel szopiztak, ezért a cumisüveg meg csőrös pohár meg ilyesmi az mind ki is maradt.

Nem bántam meg.

Most hogy már nagyok, szintén nem használunk kulacsot vagy ilyesmit, hanem fél literes vizes flakonból isznak út közben, mert nem lehet semmit elég jól tisztán tartani, aminek olyan kicsi csőre van. Azt meg tudom cserélni, ha látom hogy "bebüdösödne".

2015. aug. 28. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Pohár! Ha megyünk valahova üvegbe viszek nekik innivalót, de viszek hozzá poharat és kitöltöm nekik, de tudnak már üvegből is inni.
2015. aug. 29. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi ennek az elődjét használtuk, meg a kisebbeknek valót is. Nem csöpög, nagyon szerettük.

[link]

2015. aug. 29. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:

2 gyerekem hsználta/használja,imádom ezt a márkát.Egyáltalán nem csöpög,tökéletes.Én ezeket vettem már:

[link]

[link]

[link]

Ergo mindent.A szívószálas,a csőrös mind mind jó!

2015. aug. 29. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as és 4-es középső linkje. Pont ezekre gondoltam. A szívószálast nem merem, még a 3 évesem sem tud szívószálassal inni.
2015. aug. 29. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A szívószálast én a tisztítása miatt sem javaslom.
2015. aug. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!