Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Segítség, hogyan tudnék picit...

Segítség, hogyan tudnék picit hízni?

Figyelt kérdés

Tudom sokaknak az a baja, hogy maradtak fent plusz kilók a szülés után, nálam sajnos pont fordítva van.

Lassan azért nincs ruhám mert leesnek, és egyszerűen hiába eszek(egészséges ételeket, mert még szopizik a kicsi, meg amúgy is) egyszerűen el fogok fogyni.

180cm vagyok 65kg voltam szülés után 1héttel(72kgval mentem szülni, 12kgt híztam), most 53kg vagyok. És még mindig fogyok.(ált 60kgnál megállt a fogyás, és 65volt az ideális súlyom)

Nem tornázok, csak sétálni megyünk a kicsivel, még este 9kor is eszek, napközben 2főétkezés, és csipegetés, este vacsora+ a 9órás kajálás. A laborjaim jók, vitaminokat szedek, van energiám. Mégis mit csináljak, hogy ne tünjek el?

2010. márc. 11. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam ugyan ez a helyzet :( 8 hónapja szoptatok és csak fogyok,fogyok. Bár most már nincs minek lemenni :( Én is szedek vitamint,eszek is,de mégis nagyon lefogytam. Igaz engem nagyon lefáraszt a babám,születése óta nagyon sok energiámat leveszi,nameg a szoptatás is fogyaszt,pihenni meg nem lehet,éjjel is sokszor ébred. Engem már nem érdekel,csak nem várom a nyarat,mert akkor látszanak majd a csontjaim :( Én 170 cm vagyok,kb 40-41 kg. 62 kg-mal mentem szülni.

Nem tudok neked tanácsot adni,mert én se tudom a választ. Persze,ha feküdnénk egész nap és csak ennénk és valaki ellátná a babát meg a háztartást,akkor biztos hiznánk. De igy,hogy mindent én csinálok,elég fárasztó.

2010. márc. 11. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
TSH-t is néztek a laborban? Mert ha a pajzsmirigyed túlműködik, nem is tudsz hízni, ha csak csokit eszel csokival, akkor sem...
2010. márc. 11. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon lefogytam, 174 cm 52 kilóra (terhesség előtt 60 voltam). Amikor 6 hónapos volt a babám, elmentem mindenféle vizsgálatra: vér, pisi, széklet, hasi uh, pajzsmirigy vizsgálat, stb, minden rendben volt. Azt mondták, a szoptatás miatt van. Akkor tudtam hízni 2 kilót, amikor már hónapok óta nem szoptattam.

Engem halálra idegesített mindenki, hogy miért nem eszel, hogy nézel ki, stb... Mintha én tehettem volna róla :(

2010. márc. 11. 09:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Minden rendben a pajzsmirigyemmel is.
2010. márc. 11. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak annyit tudok mondani, hogy irigyellek.... na de komolyan, tudom, hogy ez is káros lehet és gondokat okozhat ahogy pl. nekem a plusz súly. Egyél több szénhidrátot, esetleg zsírosabb ételeket...
2010. márc. 12. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!