Munka baba mellett? Van köztetek olyan, aki a szülés után nemsokkal már dolgozott?
Most 6 hetes a fiam, ő az első gyermekem. Azt szeretném kérdezni,hogy mi a tapasztalatotok, lehet baba mellett dolgozni?
Még szoptatom, és még sokáig szeretném is, úgyhogy valami otthon végezhető jöhet szerintem így első körben szóba, csakhát elsőgyermekes anyukaként nincs még olyan téren tapasztalatom,hogy a későbbiekben mennyi időt vesz majd igénybe a gyermekem.
Köszönöm szépen a válaszokat! 5 gyermekes anyuka, minden elismerésem a Tiéd.
Gondoltam valahol, hogy később sem lesz könnyebb a kicsimmel, pláne hogy akarunk mégegyet és akkor már ketten lesznek.
Csak a környezetemben valahogy mindenki azt magyarázza,hogy miért nem megyek már vissza dolgozni, gondoltam megérdeklődöm,hogy tényleg olyan egyszerű-e ez.
Nekem 6 hét alatt az jött le, hogy az anyaság ad annyi munkát mint egy munkahely.
Én sem értem, valahogy azt érzem, hogy azt hiszik, hogy én csak a s*ggemet vakargatom otthon meg tévét nézek meg unatkozom.
Hát persze ezt olyanok mondják, akik még egy napot sem töltöttek kettesben egy babával.
Engem ez meglep, mert nálunk ez tényleg nem "divat", hogy a pár hetes/hónapos gyerek mellől visszamenjen az anyuka a munkába. Hacsak nem szorulnak rá valami miatt nagyon. De egyébként aki hamarább vissza is megy, 1 év után szoktak, de inkább megvárják a gyed lejártát.
Ezt nektek kell eldönteni, a párodnak és Neked, hogy mi lenne a jó. Ne az ismerősök szólogassanak már be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!