Ezek a lánynevek túl különlegesek? Melyik tetszik?
Szemirámisz
Vadvirág
Matilda
Ízisz
Eliza
Dzsamilla
ezek nagyon tetszenek, mert egyediek
Ízisz, Matilda.
( Írisz, Tilda ).
Ezek a nevek tetszenek.
" az egyik kedvenc női nevem a
Sára. Nem gyakori"
?!? Nem olyan gyakori mint a Hanna és Anna az tény. De sokkal gyakoribb, mint a Zsuzsanna, Magdolna, Teréz, Mária, Erzsébet... Ez utobbiak ugyanis a 100 leggyakoribb név közé évek ota nem fértek be. A Sára viszont erõs középmezõnyben van gyakorisag szerint az utobbi pár évben, szoval azert eléggé gyakori.
magyarnevek.hu ha kell statisztika...
Az Eliza tényleg nem különleges, én is az vagyok, és már 30 éves is elmúltam! :) Számtalan Elizával találkoztam már.
Bár az igaz, hogy sokan nem értik elsőre bemutatkozásnál, sőt, többnyire rosszul is emlékeznek rá: Aliz, Elza, Erika, voltam én már minden :D
Egyébként pedig kérdés, hogy milyen a vezetéknév, illik-e hozzá egyáltalán?
Milyen nemzetiségiek vagytok?
nem vagyunk "nemzetiségiek", a név Kovács, azért szerettem volna valami különlegesebbet hozzá, mert azt gondoltam, sok Kovács Réka, Petra, Judit stb. mászkál már.
de akkor próbálok kissé elfogadottabb nevet keresni.
Kamilla esetleg? Zsófia, Szofia?
A nemzetiséget nem rosszindulatból kérdeztem, hanem ha pl. magyarok vagytok, akkor magyar nevet választanék. De ha mondjuk a párod angol lenne, akkor szóba jöhetnek az angolszász nevek. Ha orosz, akkor orosz nevet, ha zsidó lennék, akkor tuti héber nevet választanék.
Ha nagyon különlegeset akarsz, gondolkoztál ősi magyar nevekben? Most nagyon divatosak, pl:
Villő, Zsolna, Lelle, Szille, Róna, Zenkő, Zselyke, Boróka, Perka, Hencse, Hargita, Helka, Kincső....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!