Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek a lánynevek túl különlege...

Ezek a lánynevek túl különlegesek? Melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Szemirámisz

Vadvirág

Matilda

Ízisz

Eliza

Dzsamilla

ezek nagyon tetszenek, mert egyediek

2015. aug. 26. 21:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Ízisz, Matilda.

( Írisz, Tilda ).

Ezek a nevek tetszenek.

2015. aug. 26. 23:41
 22/33 anonim ***** válasza:
Ezekből az Eliza ami elfogadható, de inkább sima Liza
2015. aug. 27. 00:02
 23/33 anonim ***** válasza:

" az egyik kedvenc női nevem a

Sára. Nem gyakori"

?!? Nem olyan gyakori mint a Hanna és Anna az tény. De sokkal gyakoribb, mint a Zsuzsanna, Magdolna, Teréz, Mária, Erzsébet... Ez utobbiak ugyanis a 100 leggyakoribb név közé évek ota nem fértek be. A Sára viszont erõs középmezõnyben van gyakorisag szerint az utobbi pár évben, szoval azert eléggé gyakori.

magyarnevek.hu ha kell statisztika...

2015. aug. 27. 03:26
 24/33 anonim ***** válasza:
Az Eliza nem különleges annyira, ez a név még a legvállalhatóbb. A Matilda nekem kicsit öreges. A Vadvirág sem rossz, de a gyerekemnek azért nem adnám. A Dzsamilla, Szemirámisz és Ízisz nem tetszenek.
2015. aug. 27. 07:41
 25/33 anonim ***** válasza:
64%
És a vezetékneve Orsós vagy Lakatos?? :)
2015. aug. 27. 09:20
 26/33 anonim ***** válasza:

Az Eliza tényleg nem különleges, én is az vagyok, és már 30 éves is elmúltam! :) Számtalan Elizával találkoztam már.

Bár az igaz, hogy sokan nem értik elsőre bemutatkozásnál, sőt, többnyire rosszul is emlékeznek rá: Aliz, Elza, Erika, voltam én már minden :D

Egyébként pedig kérdés, hogy milyen a vezetéknév, illik-e hozzá egyáltalán?

Milyen nemzetiségiek vagytok?

2015. aug. 27. 11:35
 27/33 A kérdező kommentje:

nem vagyunk "nemzetiségiek", a név Kovács, azért szerettem volna valami különlegesebbet hozzá, mert azt gondoltam, sok Kovács Réka, Petra, Judit stb. mászkál már.

de akkor próbálok kissé elfogadottabb nevet keresni.

Kamilla esetleg? Zsófia, Szofia?

2015. aug. 27. 12:40
 28/33 piriiiii ***** válasza:
A Kamilla szuper, az nagyon tetszik, és mellette az Ingrid is. Bár szerintem sokaknak az Ingrid az olyan... irritáló név lehet. Vagyis olyan "mérgező" név... nekem nagyon tetszik.
2015. aug. 27. 13:08
 29/33 anonim ***** válasza:

A nemzetiséget nem rosszindulatból kérdeztem, hanem ha pl. magyarok vagytok, akkor magyar nevet választanék. De ha mondjuk a párod angol lenne, akkor szóba jöhetnek az angolszász nevek. Ha orosz, akkor orosz nevet, ha zsidó lennék, akkor tuti héber nevet választanék.

Ha nagyon különlegeset akarsz, gondolkoztál ősi magyar nevekben? Most nagyon divatosak, pl:

Villő, Zsolna, Lelle, Szille, Róna, Zenkő, Zselyke, Boróka, Perka, Hencse, Hargita, Helka, Kincső....

2015. aug. 27. 13:43
 30/33 anonim ***** válasza:
Adél? Alíz? Erna?
2015. aug. 27. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!