Csak az anyagiakat tekintve, mihez ragaszkodtál, amikor gyermeket vállaltál? Saját ház, megtakarítás, biztos jövedelem, bedolgozott évek, satbil munkahely, ami visszavár, valami más egyéb? mi mennyire volt fontos?
Figyelt kérdés
Milyen körülményeid voltak, amikor érkezett a baba, a babák. Első baba után anyagilag lehetett előre lépni, vagy esélytelen volt?Változott azóta a nézőpontod, vagy most is ezt látod fontosnak? Több, mondjuk 3-4 gyermekhez milyen feltételek szükségesek szerinted?2015. aug. 26. 09:34
11/11 anonim válasza:
Nálunk saját kocsi, saját ház, páromnak stabil,jól fizető munkahelye,minimális megtakarítás. Én szülés után diplomáztam le. Addig csak érettségi volt és minimális munka gyorsétteremben. Számomra nem ez lett volna a teljes ideál,de a párom nagyon szeretett volna gyereket,így miután megbeszéltünk minden anyagi dolgot és azt mondta ő így is akarja akkor azt mondtam rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!