Ti hány évesen engednétek egyedül a gyereketek buszozni, vonatozni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 19:31
11/16 anonim válasza:
Utolsó.
Nálunk elengedik, ha a szülő nyilatkozik, mikor melyik busszal megy.
12/16 anonim válasza:
10-nek üzenem, hogy ez nem így van! A szülő kitölti, kivel mehet el a gyerek, illetve hazamehet-e egyedül. Ha ez megvan, elengedik.
13/16 anonim válasza:
Hát az olyan szülőnek is gratulálni tudok csak, aki a hatéves gyerekét engedi egyedül csámborogni. Meg mondjuk az olyan iskolának is, amelyik ehhez asszisztál.
14/16 anonim válasza:
7es vagyok.Felénk nagyon sok a bejárós iskolás,nem messziről,különböző falvakból járnak a városba suliba vagy tanyákról (ahogy mi is)
Így van,nyilatkozni kell,hogy kivel mehet a gyerek vagy mikor mehet egyedül és a buszmegállóba el is kísérik őket rend szerint.Ebből soha semmi gond nem volt eddig (vidék,nem Pest,ahogy írtam is).
15/16 anonim válasza:
Engem 4-es koromban engedtek egyedül buszozni (iskolába). Pár évvel később már szabadabban elengedtek barátnőkkel, akár hévvel, villamossal is.
16/16 anonim válasza:
8-as vagyok, eltelt pár év :) Negyedikes korától járt egyedül busszal suliba, ötödik osztály végén elköltöztünk egy közeli városba, azóta vonattal is egyedül jár (20 km). Semmi gond nem volt vele soha, igazából vonattal menni semmiben sem más, mint mondjuk távolsági busszal, ha tudja, hova megy, és tud rá figyelni, akkor ezzel sem lehet semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!