Sértő ha a rokonkisgyermek anyukájának jelzem, hogy a gyermek tönkretette nálunk kislányom kedvenc babáját?
Mamától kapta karácsonyra Götz baba :( , abban reménykedtünk, hogy még felnőtt korában is megmaradhat neki emlékként.
Kislányom csak simogatta kivert szemű babáját nagy szomorúan, a rokonkisgyerek pedig megszeppenve hallgatott a földet nézve mikor kérdeztem mi történt.
A kisgyerek 8 éves, kislányom 5.
Ebben a helyzetben szerintem igen, szólnék. Azért egy 8 éves gyerek már elég nagy, jobban vigyáznia kellene a játékokra, az meg tényleg hajmeresztő, hogy így játszott vele.
Ha még kicsike lenne, akkor hagynám, de egy 8 évestől már nem ezt várnám. :/
Előfordul még nagyobb gyerkekkel is, hogy a játék hevében kár keletkezik. Én biztosan nem szólnék a szülőknek ilyen miatt, hanem a 8 évessel beszélgetnék el tanító jellegűen, hogy legközelebb miképpen játsszon és vigyázzon az értékekre.
Azokat a játékokat, melyeket féltek, meg elraknék, ha más gyerek is jön. Ez a te felelősséged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!