Egy pár megismerkedésük után kb. mennyi idő után vállal első gyereket, esetleg saját tapasztalat?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 16:11
11/18 anonim válasza:
Első pillanattól kezdve nem védekeztünk. 4 hónapra jött. Igazi szerelem gyerek.
Nem bántam meg semmit, ma is ugyanúgy szeretem a párom. Igazi boldog család vagyunk.
12/18 anonim válasza:
én nem szoktam ilyeneken kiakadni, de miért lettem lepontozva? :D 1. válaszoló vagyok.
13/18 anonim válasza:
Szia! 19 és 22 évesek voltunk, amikor összejöttünk, és 5,5 év múlva lettem terhes. De mi még tanultunk akkor, kellett egy kis egzisztenciát kiépíteni, anyagiakat megteremteni, mire bevállaltuk a babát.
14/18 anonim válasza:
Teljesen kapcsolatfüggő.
Párom előző kapcsolatában 10 év után sem akart és nekem is az előző kapcsolatomban 6 év kellett, hogy szóba kerüljön a ygerek téma. Aztán ezeknek vége lett és találkoztunk, egy hét után összeköltöztünk és fél év után minden védekezést abbahagytunk, ez után pedig 1 év múlva sikerült az első fiunk. (30 évesek elmúltunk, mikor találkoztunk és 1,5 év múlva lettem terhes elsővel kb.)
15/18 anonim válasza:
Hàrom hónap utàn összehoztuk az első lànyunkat. Most leszünk 23 èves hàzasok ès van mèg egy lànyunk.
16/18 kikkina88 válasza:
1,5 év után osszekoltoztunk és 2 éve voltunk egyutt mikor 1. babánk megfogant. gyorsan osszejott 2. honapban terhes lettem :) most leszunk egyutt 6 éve 7én, és már jon a 2. baba :)
17/18 anonim válasza:
Sziasztok! :) eloszor is: gratulalok azoknak a paroknak, akiknek mar osszejott! Amugy szerintem ez attol fugg, hogy mennyire felelossegtudo a par. Ket honap szerintem minimum, de utana a hatar a csillagos eg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!