Szerinted is sok olyan család is igényelni fogja az ingyenes bölcsődei és óvodai étkezést, aki amúgy jómódú?
Figyelt kérdés
egy ismerősöm kijelentette, hogy márpedig az ő gyereke is ingyen fog étkezni, miközben nem lenne rá jogosult, mert a csillagos égben van a jövedelmük, amit ugye nem vallanak be...2015. aug. 20. 00:08
31/34 anonim válasza:
re13. Nálunk jó a magánovi, nem véletlenül járnak oda a gyerekeim. Ismerem az állami változatot is, elmentem szülőire, nem volt rajta mit gondolkodni annyira tré. Semmi udvar, építési konténer, motíválatlan óvónő, hááát, inkább fizetek, ha jól érzik magukat a gyerekek és normális körülmények között vannak. A 130-as havidíjban biztos vagy? Nekem ez kicsit soknak tűnik.
32/34 anonim válasza:
Ferjem fizetese a beka feneket veregeti, ha a hivatalos bejelentett reszt nezzuk, ami viszont koszonoviszonyban sincs azzal, amennyit valojaban kap. Hivatalos papirral tudnam igazolni, megsem teszem, mert nem az a havi 10 ezer ft tenne taccsra, amit eddig is ki tudtam fizetni. Viszont aprilistol mi is nagycsaladosok leszunk, tehat akkor mar nem lesz szukseg a "trukkozesre", bar en mar az 50%-os tamogatassal is ki lettem volna bekulve. En is ismerek nem egy olyat, akinek a bejeltett es a valodi fizetesenek koze nincs egymashoz, megis igenybeveszik a tamogatast, sot, pont az egyik ilyen irt ram nemreg egy uzit, hogy amugy tudom, e, ki ne fizessem, ha jogosultak lennenk ra. Mondom, ha mar igy a penztarcamban turkalunk, akkor nem vagyunk ra jogosultak. Azt mar nem is akartam neki mondani, hogy rolad viszont tudom, hogy meg annyira se vagy jogosult, mint mi. No comment!
33/34 A kérdező kommentje:
Erről beszélek én is.
vagy elkezdi ellenőrizni a NAV, vagy bebukik az egész!!!
2015. aug. 23. 09:55
34/34 anonim válasza:
Közöd? Azzal foglalkozz és annak örülj, hogy neked nem kell fizetni, és ne azzal, hogy ki jogosult és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!