Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A GYED-et emelik az inflációval?

A GYED-et emelik az inflációval?

Figyelt kérdés
tehát mondjuk nekem nettó 80 000 lenne a gyed alapja. ennek veszik a 70%-át (ha jól tudom). amikor ezt a pénzt megkerestem akkor még többet ért, mint mondjuk fog érni egy év múlva. megemelik ezt az inflációval, vagy marad a 80 000 70%-a egy év múlva is?
2010. márc. 9. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A minimálbérhez "igazítják", így ha az nő, akkor a GYED is nő százalékosan.
2010. márc. 9. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
2010. márc. 9. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szívesen. :) Én is most kaptam értesítést az OEP-től, hogy a minimálbér emelkedett, így a gyed-em is nő februártól, amit márciusban fogok megkapni.

Jelentem meg is kaptam, de fogalmam sincs mennyivel nőtt, mert ugye a GYED napokra van számolva, a február meg rövid volt, és most márciusban (az emelt összegem) még kevesebb volt, mint amit februárban utaltak. Na majd jövő hónapban kiderül... De úgy néztem, kb. egy ezressel lesz több.

2010. márc. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!