Ezek közül a nevek közül nektek melyik tetszik leginkább?
Ezek közül tetszik valamelyik?
Arion, Mendel, Baldvin, Miron, Darel, Godvin, Barton, Itiel, Dorion, Irnik, Larion, Amade, Korvin, Lizander, Karion, Ragnar, Melhior, Rodel, Sion, Polidor, Valton, Otniel
Ezek közül egyedül a Sion tetszik.
Nekem a ritkább fiú nevek közül tetszik a Keve, Zádor, Zoárd, Tibold.
Ugyan nekem nem tetszik, de hasonló stílusú név az Eliot, ami szerintem elfogadott is.
Az Eliot a legjobb eddig. Zénó se annyira rossz.. bár ismerek egy Zénó nevű kutyát. Ez a baj a ritka nevekkel, nem?
Bemutatkozik a gyerek a suliban, aztán fél osztálynak úgy hívják a kutyáját.
Ja meg névválasztásnál fontos lenne tudni a vezetéknevet, mert sokszor nagyon kínos tud lenni.. Legviccesebb nekem a Póth Hajnalka.. tuti nem volt szándékos. :D
Ezekbol a Miront adnam, kamaazkoromban nagyon tetszett a Larion nev, A Darel sem rossz.
Nekunk meg tetszik a Zoard, Soma, Samu, Zerind, Gorda, Csente, Barangó.
Kisfiunk Keve.
Larion, Lizander, Arion, Amade
Esetleg Dorion helyett Dorián, Arion helyett Arián.
Ha neked ezek tetszenek, add őket nyugodtan. Végülis a Benettet meg a Noelt, meg a Brendont is elkezdte valaki, és milyen felkapott lesz. Lehet 2 év múlva mindenki Baldvinnak vagy Amade-nak akarja hívni a fiát.
Amit el tudnék képzelni, hogy jó is lehet:
Mendel, Baldvin, Miron, Barton, Ragnar, Valton
Ezek szokatlan nevek ugyan, de szerintem nem röhejesek. Az Itiel, az Irnik, az Amade, stv. nekem azok.. :/
Köszönöm a tippeket, és a névötleteket. :)
A mi listánkról egyelőre a Miron, a Larion és a Mendel vezet, de esélyes a Baldvin is. :)
Volt itt pár klassz névötlet tőletek, amiket szintén felírtam a listára, este megmutatom őket a férjemnek is. :)
Szívesen fogadok további tippeket még, de annak is örülök, aki a mi neveinkre ír véleményt, igazán minden válasz hasznos a számomra!
Pár név kivételével én nem különlegesnek hanem röhejesnek mondanám a listádat. Szeretem a ritka neveket, de ezek olyanok, mintha nem is nevek lennének.
Ami számomra az elfogadható kategória: Larion és Miron.
Nekem ezek tetszenek: Belián, Ágoston, Csoma, Kadosa, Bende, Konrád, Demeter, Ludvig.
Ezek nekem túl idegenek.
Ha nagyon különlegesek akarsz, akkor mondjuk Nátán, Nemere, Rajmund, Gregor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!