Ezek közül a nevek közül nektek melyik tetszik leginkább?
Ezek közül tetszik valamelyik?
Arion, Mendel, Baldvin, Miron, Darel, Godvin, Barton, Itiel, Dorion, Irnik, Larion, Amade, Korvin, Lizander, Karion, Ragnar, Melhior, Rodel, Sion, Polidor, Valton, Otniel
Brendon
Ritka,de szerintem azért még a normális kategóriába tartozik.
Szia! ne is halgass a szörnyülködő válaszolókra! ;)
Nekem a 80-as években volt például Amadé osztálytársam :)
Ismerek Lariont is, a testvére Lénárd.
Ajánlom még az Edvint, szerintem az is szép!
A felsoroltak közül a Miron, Larion, Alen, Amadé tetszenek
Viszont az is biztos, hogy így olvasva, és első olvasásra például egyik sem fogna meg...de ha már személyt tudok hozzá kötni, úgy sokkal másabb, és nem hangzik olyan idegenül a név :)
egy másik jelentése olyan gáz(nekem az is szempont névválasztásnál)a Rodel jelentése híres vonalzó...
ami így szóba jöhetne:
Goldvin, Larion
de a Valentin, és Szilveszter nevek nem tetszenek?
Köszönöm szépen, 12-es válaszoló! :) Nagyon jól esett olvasni, amit írtál. :)
A Brendon határeset, mert valóban különleges név, de egyre gyakoribb, mostanában kifejezetten sokan adják, így nem igazán ritka.
Szilveszter a macskánk. :) Így az kilőve.
A Valentin nagyon tetszett, de párom tesója Valentina, igaz, ő lány, de emiatt ez a név is határeset, mert a családban van már egy hasonló nevű ember.
akkor ők már lestoppolták a Valentin(a) nevet:( tudtam én, hogy tetszetős név, szerintem is az :)
Szebasztián?
vagy csak rövidebb nevekben gondolkodsz?
szerintem esélyes lehet még Nolen, Dilen, az Ariel is tetszene, csak azt meg a mosóporcég nyúlta le :(de van ilyen ismerősöm, jó fej.
Szivesen (12-es voltam) :)
Adrián esetleg?
Hűha, ezek nagyon nem tetszenek... Kicsit túlmennek a különlegesség határán a giccs felé.
Esetleg Kilián, Demeter, Aurél, Ambrus, Fábián?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!