Anyukák? Gyermekeitek apukájától kaptatok nőnapra virágot/ajándékot ma?
Sajnálom, hogy ilyen a párod! Ne keseredj el azon, hogy nem kaptál semmit, gondolom nem is ez lett volna a lényeg... legalább mondta volna.
Én kaptam egy picike bögrét szívekkel, love felírattal, benne pici macit, de nekünk ma van az évfordulónk, szerintem azért kaptam.
Ezt a "nemjön haz időben" már hónapok óta csinálja. Átlag 2-3 órát késik, ha hívom 3óra késés után, válasza: "mondjad, miért hívtál?"
Egyébként hülyít, hogy minde rendben van, hogy szeret.
Dehát egész másképpen viselkedik.
Szarba néz szerintem, ezek szerint.
Tiszta ideg vagyok most is és borzasztóan szomorú.
Elcsábított albérletbe, hogy édes hármasban milyen jó lesz-előtte anyunál-saját lakásban laktunk-na azóta méginkább szarik rám.
Már alig hoz haza pénzt, max. havi 50 e ft-ot, alig dolgozik, mégsincs sosem itthon.
Sokszor gondolkodom azon, hogy jobb lenne hazaköltöznöm, jobb lenne nélküle, dehát ebbe a lakásban van minden értékem, bútorom, mindenem. Egyedül annyira nehéz....
Mit tennétek a helyemben?
Főzök, mosok, vasalok, pakolok folyamatosan helyette. Éjjel is éjjel 1-2-ig netezik.....
Utolsó vagyok.Bocsi,most olvastam vissza a válaszokat.Én is költöznék vissza a helyedben anyukámhoz,pláne,ha el is fértek ketten a gyekőccel normálisan.Másfelöl,meg valamivel jobban ki is jönnél anyagilag(gondolom)és nyugodtabb is lennél.A feszültség nem jó,egyikőtöknek sem(neked+gyerek).Én is úgy csinálnám,ahogy a otthagynám az üres lakást,csak írnék 1 levelet,hogy miért döntöttem így,és otthagynám.
Fel a fejjel!
Azért majd írd meg,hogy döntöttél és sikerült -e véghezvinned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!