Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik rendelitek az...

Anyukák, akik rendelitek az ételt, honnan rendeltek? A gyerekek is ezt eszik?

Figyelt kérdés

Budapesti tippek érdekelnének elsősorban.

Milyen szempontok alapján választottatok?

A gyerekeknek is egész adagot rendeltek?

A férjetek hol szokott ebédelni?

Az ár mennyire függhet össze a színvonallal?

2015. aug. 9. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
A teletáltól rendeltem korábban, elég jól főznek és olcsón.
2015. aug. 9. 10:23
 2/4 sandrachnologic ***** válasza:
Teletal. 😊
2015. aug. 9. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem budapesti vagyok, de mi is rendeljük az ételt.

A Teletálra esett a választásunk, mert ez hozza ki 8-10 között egyedül az ételt, (lehet a fővárosban másik cég is, nálunk nem) és nekem fontos volt az időpont.

Jó minőségű a menü, elegendő mennyiségű is. Ketten eszünk egy adagot a 7 éves fiammal, én keveset eszem, csak ezért elég kettőnknek. Mondjuk, ha nem menüt kérünk, hanem válogatjuk az ennivalót az étlapról, akkor még a férjemnek is marad, mert azok nagyobb adagok. :)

Hogy mi még a szempont: az, hogy egyen a gyerek. Az iskolai menza csapnivalóan rossz, én pedagógusként ott dolgozom, így amit meghagy a gyerek, azt eszem én. Finom, házias jellegű ételeket választunk elsősorban, de a reformkonyhától, az testesebb ételekig, a főzelékektől a paleoételekig minden megtalálható.

Ízletes a desszertjük is, akár menühöz is jár, ha olyat választasz (4féle menü van minden nap), de külön is rendelhető.

A férjem vagy visz hideget itthonról (ő jól bírja ezt), vagy valamelyik helyi étteremben eszik menüt.

2015. aug. 9. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Tőzsde ételfutártól szoktam. Van több olcsóbb menüje, ami persze zóna adag. Egyet rendelek a férjemnek, egy menüt meg magamnak és a kisfiamnak.
2015. aug. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!